Iar despre LidlDe la: „socialmedia@lidl.ro” <socialmedia@lidl.ro>
Către: m……………………………….
Trimis: Luni, 14 Mai 2012 9:53:47
Subiect: Detergentul Formil Aktiv

Buna ziua,Va multumim pentru mesajul adresat prin intermediul Call-center-ului nostru.
In legatura cu sesizarea privitoare la detergentul Formil Aktiv, vrem sa va asiguram ca testam in mod continuu calitatea produselor noastre. Toate produsele marcii Formil sunt realizate in conformitate cu cele mai inalte standarde de productie impuse de Uniunea Europeana si de reglementarile legislatiei romane.
De asemenea, ambalajul este special conceput pentru articolul Formil, astfel incat sa protejeze integritatea produsului. Toate substantele folosite in compozitia detergentului lichid sunt declarate pe eticheta acestuia.
Va asiguram ca produsul nostru nu poate deteriora tesaturi deoarece este un detergent lichid destinat tocmai spalarii lor. Deoarece ne dorim o comunicare permanenta si transparenta, va putem pune la dispozitie specificatia tehnica a produsului si alte informatii legate de acesta.Incredintandu-va ca sesizarea dv. este tratata cu toata seriozitatea si ca facem controale permanente, astfel incat toate produsele pe care vi le oferim sa fie de cea mai buna calitate, va asteptam in continuare in magazinele noastre.

Pentru a fi la curent cu noutatile oferite de Lidl Discount si pentru a beneficia de promotiile disponibile, va invitam sa urmariti oferta noastra saptamanala din revista sau sa accesati pagina noastra de internet, http://www.lidl.ro.  
Cu stima,
Echipa Lidl
Cu ceva timp în urmă am primit acest mesaj de la Lidl. Am considerat că nu are rost să mă lupt cu „morile de vânt”, aşa că le-am mulţumit astfel :

Multumesc pentru nimic. Faptul ca persoana care m-a sunat, a sunat cu număr ascuns sau  faptul ca eu pot introduce ce vreau în sticla pentru ca lipsește elementul de siguranță sunt lucruri minore în opinia dvstra

Ulterior am discutat cu un domn spilcuit, ce avea în jur de 25 de ani şi se erija în şef de la Bucureşti venit să verifice activitatea din localitate.

Acelaşi răspuns, poate chiar unul lipsit de profesionalism: Nu suntem singurii ce livrăm fără sigilii produsele de acest tip, şi apoi a spus că şi dânsul cumpără Ariel lichid care se află pe standuri fără nici un sigiliu de siguranţă.

Am descris situaţia în Poveşti de groază cu Lidl Olteniţa!?, dar mă întreb ca omul prost:

Lidl, nu este reprezentantul  teroriștilor intenționali care încearcă să ucigă anumite fragmente ale populaţiei_

Nu avem nevoie de persoane cu IQ scăzut: „Băgăm pe piaţă produse ieftine şi care distrug sănătatea, deja şubredă, a acestora”.

Lidl, în prezent, îl asociez oricărei organizaţii teroriste, ce doreşte să extermine partea vulnerabilă a estului Europei.

Fugiţi de Lidl

Un gând despre „Iar despre Lidl

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.