Oare am inspirat-o pe Udrea?


”De-a lungul ultimilor ani de opoziţie, reprezentanţii USL au condamnat public orice li se părea a fi o încercare de politizare a administraţiei centrale sau locale. L-am auzit personal pe Victor Ponta sau pe anunţatul candidat la alegerile prezidenţiale, clamând faptul că USL nu va promova oameni având ca unic criteriu apartenenţa politică. Ei bine, după o secetă destul de lungă la PSD, dar şi la PNL, se pare că promisiunile făcute se dezumflă precum gogoşile. În aceste momente, toate instituţiile statului sunt luate cu asalt de adevărate cohorte de USL-işti care se doresc şefi. Toţi prefecţii, toţi subprefecţii, toţi secretarii de stat şi subsecretarii, toţi directorii şi directoraşii de la deconcentrate, până şi şoferii sau portarii se vrea a fi schimbaţi”, susține Udrea, pe blog. Citește mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/udrea-toate-institutiile-statului-sunt-luate-cu-asalt-de-cohorte-de-usl-i-ti_942032.html#ixzz1uow8RUSQ

Iată ce spuneam în articolul meu anterior Croitorul iscusit măsoară de şapte ori şi taie odată”

Punctul cinci: “Toleranţă zero faţă de corupţie şi clientelism. Continuarea eforturilor pentru atingerea obiectivelor din Mecanismul de Cooperare şi Verificare.”  Înlăturarea imediată din sistem a celor corupţi, fideli susţinători ai mafiei băsesciano-pdl-iste va fi identificată ca o acţiune de epurare politică, similară celei făcute de PDL. Aceasta va decredibiliza alianţa USL,  va naşte suspiciuni şi va susţine “Ţiganiada din politica românească“. Păstrarea în funcţiile cheie pentru determinare în calităţii şi direcţiei votului, a celor fideli mafiei băseciano-pdl-iste, va duce la o denaturare serioasă a votului.

În atacul lor furibund de a nu rămâne fără locuri în parlament ţoapele de tipul Elenei Udrea vor deveni tot mai virulente şi probabil vor declanşa chiar represalii fizice, nu numai verbale.

Greşeala pdleilor a fost că nu au crezut în ipoteza  că vor pleca vreodată de la Guvernare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.