Cârcotaş sau doar neîncrezător!


Unii dintre prieteni mei nu înţeleg de ce sunt nemulţumit de ce a făcut guvernul Ponta de când a preluat guvernarea. aş vrea să mă explic!

Greșeala esențială făcută de USL a fost ca n-a declanșat procedura de suspendare a preşedintelui Băsescu în loc să iniţieze moţiunea de cenzură care a dus la căderea guvernului Ungureanu. Răul cel mare trebuia tăiat din rădăcina. Vom avea şase luni de coabitare scandaloasă şi bazată pe subminarea puterii guvernului de către Băsescu, o perioadă de aşezare a treburilor parlamentare şi poate în primăvară vom intra în normalitate, după alegeri prezidenţiale anticipate, cauzate de suspendarea lui Băsescu şi apoi demiterea sa prin referendum. Perioadă grea pentru România, care putea fi evitată.

Programul de guvernare pe perioada scurtă ce are cele cinci priorităţi esenţiale va eroda foarte mult guvernul:

1. Respectarea legilor, fără excepţii, fără derogări sau scuze;

2. Repararea inechităţilor sociale;

3. Implementarea unei viziuni economice de lungă durată, care să ofere predictibilitate, locuri de muncă şi să protejeze resursele naturale ale ţării;

4. Depolitizarea administraţiei publice. Doar miniştrii şi secretarii de stat vor fi numiţi şi sprijiniţi politic;

5. Toleranţă zero faţă de corupţie şi clientelism. Continuarea eforturilor pentru atingerea obiectivelor din Mecanismul de Cooperare şi Verificare.”

Românul, cât este de îngăduitor, va uita răul făcut de Băsescu  cu ai lui şi poate că o nouă acţiune de suspendare a sa va fi din nou sortită eşecului. Cred că atunci România va intra şi pentru acest fapt în Guinness World Records (The Guinness Book), de data aceasta pentru un lucru absurd.

Oare sunt cârcotaş sau doar neîncrezător, suspicios, din cauza puterii malefice a lui Băsescu.

https://popateapa.files.wordpress.com/2011/03/basescu-diavol.jpg

Un gând despre „Cârcotaş sau doar neîncrezător!

 1. @ Seară bună Popică !
  „ Cârcotaș sau doar neâncrezător ” ?
  După mine, și una și așta !
  PONTA face treabă bună iar BĂSESCU o va lua în barbă după PARLAMENTARE !
  Mai bine savurează bancul de mai jos :
  Copilul cel mic al unei perechi căsătorite vede întâmplător, cum tatăl lui se giugiuleşte cu menajera. Fuge repede la mama lui şi îi povesteşte totul. Mama îşi frînează nervii şi îi cere băiatului să nu spună nimănui nimic pînă îi va zice ea.Peste câteva zile, la onomastica bunicii, se adună membrii familiei, în jur de 70 de persoane. Cheful este în toi, când mama anunţă faptul că băiatul ei are de spus ceva.Toată lumea crede că este vorba de o poezie sau ceva învăţat la grădiniţă, dar copilul spune:
  – Săptămâna trecută tata a intat în aceea cameră unde menajera făcea curăţenie, a îmbrăţişat-o, a sărutat-o, a dezbrăcat-o de tot.Bineînţeles că toată lumea s-a întors către tată, care a devenit roşu ca racul. Băiatul continuă apoi:
  – După ce a dezbrăcat-o, s-a dezbrăcat şi el. S-au culcat, după care tata a început să-i bage menajerei intre picioare … nu-mi vine în minte cum îi spune…Băiatul se întoarce atunci către mama lui, care deja în culmea fericirii, îl asculta şi o întreabă:
  – Mami, cum îi spune la acel lucru pe care tu îl sugi atunci cînd vine la noi nenea Sandel?
  O seară bună prietene !
  Alioșa.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.