Hai la lumea de căcat! Sau bun floc în cale p…i !


Am avut impresia, toţi cei ce scriam, pe aceste site-uri că suntem mari şi tari. Suntem nişte excremente de şoareci. În afara anumitor articole pe care le-am printat nu este nimic real. VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT”. Până la urmă şi acestea au rămas nişte vorbe. Vorbele înaintaşilor gravate în piatră. Defecţiunea de ieri a reţelei facebook a demonstrat cât de vulnerabile şi până la urmă inutile sunt astfel de legături on line, sau pe calea suportului electronic. Le este frică guvernanţilor lumii de noi, bagă un hacker şi pac internet.

Acum am văzut mai mult ca oricând! Internetul este o modalitate de refulare a maselor, controlată de cineva anume, în scopuri proprii, la buna voie a prostimii lumii. Eu sunt unul dintre ei.

Scuze următorilor!

10 gânduri despre „Hai la lumea de căcat! Sau bun floc în cale p…i !

  1. Imi cer scuze de de modul nepoliticos in care am trimis pingul meu, dar sunteti o persoana pe care o respect si am vrut sa stiti despre ce am mai scris. De fapt eu cred literatura si ziaristica scrisa pe hartie a fost si va ramane vesnic. Astazi am inteles ca daca unui anume tip nu-i convine eva de peo retea poate sa suspende sau sa desfiinteze reteaua prin virusi sau alte mijloace. Cred ca suntem lasati de „capul nostru” cat au nevoie de noi ca refulare a unei anumite parti a populatiei. Pate Acta asa s-ar fi dorit initial. Sunt multe de spus asa ca imi cer inca odata scuze!Promit ca pe viitor sa fiu mai atent cu pingur5ile trimise.

    Apreciază

  2. imi cer scuze daca am deranjat dar eu folosesc pingurile pentru a atentiona persoane pe care le apreciez despre ce am mai scris.Nici una din persoane nu face obiectul articolelor mele decat cele pe care le mentionez direct. Nu stiu cate dintre articolele tale au avut impact direct asupra societatii, ale mele sunt doar fluturare de cuvinte. Sper sa nu respingi a priori pingurile ce ti le voi trimite in continuare

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.