Scurt şi cuprinzător. Demisie pentru a se pune la adăpost


Despre demisia guvernului, nu am prea multe de spus. Opinia mea de simplu cetăţean este că a fost totul organizat. Miniştri care au demisionat, au furat de ajuns. Până la alegerile pe care sperăm, să le câştige altcineva decât tot ei, au timp să dispară prin ţări exotice unde să fie imposibil justiţiei române să să îi urmărească. Scurt şi cuprinzător.

5 gânduri despre „Scurt şi cuprinzător. Demisie pentru a se pune la adăpost

  1. sunt scarbit de clasa asta politica…se tot mananca unii pe altii…nu tzin nici cu pdl si nici cu usl…….astia de la usl traiesc cu speranta ca, prin noi alegeri anticipate or sa ajunga ei la putere, dar de fapt, prosti or fi aia ca i-or alege…de la revolutie pana acum, cine a furat tara, nu tot clasa actuala politica? sa le iau familiile in pix pe fopaie , excrocilor….jos hotii din pdl , sa intre hotii din psd…pnl…o putere de-ash avea, petoti eu as impusca…cred ca asta ar merita….

    Apreciază

  2. Doamna la noi „fura primaru, fura notaru, fură toţi” Ăştia sunt la fel ca ceilalţi dar sper ca cei ce vor veni după ei să se teamă puţin de alegători. E o vorbă vulgara ce se referă la situaţia actuală „f…o, f…o, dar mai uită-te şi în ochii ei!” sunt sigur că nici MRU nu se va uita în ochii noştri! Scuzaţi dacă vi s-a părut vulgar comentariul meu. Nu-l publicati.O seara buna!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.