Oare le-a venit la mintea la cap unor lideri ai PSD?


Am trâmbiţat sus şi tare despre introducerea principiului cinstei și corectitudinii la alegerea liderilor PSD, inclusiv la nivel local.

Mişcarea pe care a făcut-o PSD cu Almanahe mi se pare a fi una inspirată.  „Cred că a fost o formulă neinspirată şi cred că recunoaşte lucrul acesta şi domnul Vanghelie. La Bucureşti vom forma o echipă şi această echipă trebuie să ducă partidul în situaţia de a câştiga alegerile”, spunea doamna Ecaterina Andronescu referindu-se la campania PSD din 2008 atunci când s-a candidat sub  sloganul „Garantat Vanghelie”.

Deja ajuns personaj burlesc, atât în presa românească  cât şi cea din afară, Vanghelie „primarul care este”, a făcut un pas înapoi. Probabil că şi idila sa cu „năbădăioasa” Oana Mizil are o anume influenţă. Chiar dacă în ochii mei a scăzut în ceea ce priveşte moralitatea, Oana este o fata inteligentă care poate a reuşit să îl mai tempereze!

Doamna Ecaterina Andronescu cu prestanţa sa precum  şi cu inteligenţa şi bunul simţ, poate imprima o altă ţinută organizației Municipiului Bucureşti.

3 gânduri despre „Oare le-a venit la mintea la cap unor lideri ai PSD?

  1. @Dictaturajustiţiei
    Cred că pasul înapoi ar trebui să-l facă băsescu,ca să nu-i mai compromită pe cei care „au fost obligaţi” să-l voteze!!!”Lipsa de credibilitate” a opoziţiei v-a obligat să-l votaţi pe super-credibilul băsescu?

    Apreciază

  2. Iertați-mă că vă aduc la cunoștință faptul că este o conducere bicefală. Doamna Adronescu președinte iar domnul Vanghelie este președinte executiv.
    Sunt amândoi. Nu s-a făcut niciun pas înapoi. De fapt persoana care ar trebui să facă un pas înapoi, dacă v-ar iubi cu adevărat și n-ar mai vrea să compromită pe nimeni, este Iliescu.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.