Cod roşu pentru România!


În 3 Ian, 2011 publicam articolul : „GANDIŢI-VĂ BINE DACĂ LA ÎNTOARCEREA DIN VACANŢĂ NU VĂ VEŢI AFLA ÎNTR-UN STAT SUB DICTATURA MILITARĂ,CU PARLAMENT DIZOLVAT!!! 22 iunie 2010” ! Este o colecție de alte articole apărute pe alte bloguri ale mele. Eram la începutul meu blogger şi am mers pe mai multe variante. În cadrul acestui colaj de articole, am scris :

Cod Roşu pentru România

Cu câțiva ani în urma nu exista aceasta sintagmă. Acum este des folosita în previziunile meteo!
“COD ROŞU!” pentru România! Treziți-vă domnilor politicieni ai României ce încă mai iubiți această ţară și acest popor! Noi v-am ales, chiar de v-am votat sau nu! Nu am putut în mod logic să îl votez și pe dl Ponta și pe dl Antonescu. În calitate de lideri ai opoziției faceți orice este posibil să înlăturați hidra cu două capete Băsesciano-PDL-ista! Poate și pentru dumneavoastră va fi prea târziu să mai acționați la întoarcerea din vacanţă!
Nu înlăturarea lui Boc și a guvernului este prioritară, ci însăși păstrarea democrației încă fragile. Dacă vă rezumați numai la declarații sforăitoare, fără a întreprinde nimic concret nu sunteți cu nimic mai buni ca ei. În calitate de lideri trebuie să vă asumați niște riscuri, trebuie să îi mobilizați pe cei ce v-au votat. Puteți declanșa sistemul de  promovare a unei legi cu strângerea a 100.000.de semnături din toată țara, puteți declanșa alegeri anticipate etc. Timpul cu joaca de-a moțiune de cenzura, cade nu cade, etc a trecut. Nu numărătoarea de voturi necesare, făcută de domnul Năstase, (ca numărătoarea de oua) este prioritară acum.Acest malefic Traian Băsescu este foarte răzbunător,după cum vedeți! N-a putut să reducă pensiile cu 15% vrea să le impoziteze cu 16%; abureala cu tva-ul este de adormit copii! Dacă domnul Geoana a candidat împotriva sa, și totuși n-a putut să îl învingă in ţară, ci doar prin frauda și din străinătate, a încercat să îl dea jos de la conducerea senatului! Am mai emis avertismentul ca poate la întoarcerea din vacantele dvstra exotice ne veți găsi pe cei ce nu am putut pleca, cu tancuri pe străzi, poliţia înarmată până în dinți, pe strada, iar partidele dvstră dizolvate. Cine știe câți dintre noi vor fi în pușcăriile noului președinte Băsescu ales pe viaţă. Aceasta imagine apocaliptica mi se pare totuși foarte reala! Ajutați-ne ca să vă ajutăm!

Publicat de Popa Ţeapă la 8:09:00 /12 iulie 2010

Este previziunea mea care se împlineşte!

2 gânduri despre „Cod roşu pentru România!

  1. Introducere http://www.ghidonline.name : Termenul de pastel nu este unul originar literar, ci a fost imprumutat din arta plastica, unde denumeste un tablou realizat in tonuri palide, delicate, de obicei descriind natura . Creatorul speciei literare intitulate pastel in literatura romana este Vasile Alecsandri .Sobieski si centrale termice romanii este o nuvela deoarece nuvela este o creatie ce apartine genului epic, in

    Apreciază

  2. Eu m-am gindit la un scenariu ca asta din 2004.Ba din „89.Asta o stia si d-l iliescu.Votul a decis.
    Aceasta mutanta genetico-fascista de la Cotroceni este produsul asa zisei epoci socialiste.Uite cine e.!Uite ce face!Iti vine sa-i spulberi creierii si coaiele.
    Seamana cu Menem al Argentinei.Ce a facut ala acolo?

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.