Marea fâsâială, Boc demisioneală!! Ei şi!!!?


Credeți că mă încălzește cu ceva? Nu doamnelor şi domnilor ! A fost un fâs de pamplezenţă. Aşa cum s-a lansat „România sub nămeţi sau ploaia îngheţată; doamne câte ierni din astea n-am petrecut prin nămeţi ori lucrând afară în frig, cu zăpada până la mijloc,sau. Şi nu ne mai speriam!

Acum cu fâsâiala asta . Cine va propune prim ministrul? Cine oare? Băsescu doar el, unicul Băsescu. USL nu ar accepta nicio propunere de premier făcută de Băsescu. Ce va cere opoziţia spuneau liderii opoziției ieri! Astăzi sunt mai moderați și spun ca nu vor sa destabilizeze tara. Vor avea niște consultări constructive. Vax Albina. Mi-aduc aminte de atenţionarea pe care o făcea Antonescu la mitingul din 19 ianuarie: „Noi, Opoziția, nu promitem acum și nu vom promite nici la alegeri ceea ce știm că nu vom putea face peste noapte.Nu vom promite mari sume de bani, nu vom promite dublări de salarii. Ceea ce promitem sunt cinste, pricepere și cuviință”. 

Impresia mea este că cel vinovat de toate astea tot FMI este. Jeffrey Franks, cel cu pantofii rupți în talpă, probabil un Hagi Tudose ajuns pe unde a ajuns l-a tras bine de urechi pe Băsescu şi i-a zis: „Bă, dă-l jos pe pitic că ai cam încurcat borcanele !”

Mai apoi i-a chemat pe cei trei lideri ai opoziției la el, la un ceas de taina sau le-a telefonat şi le-a zis:” Ciocu mai mic băieţi! La votare tot noi vom număra buletinele de vot!

 

Un gând despre „Marea fâsâială, Boc demisioneală!! Ei şi!!!?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.