Români,de ce n-am avea şi noi un Havel?!!


Poate mă veţi întreba : Cine? Chiar aşa Cin’ să fie?

Probabil v-aţi gândit la noul Dinu Păturică de la Cetatea! Greşit! Vulgaritatea sa, dar şi dorinţa  de a ieşi în evidenţă prin acte aşa zis caritabile, însă cu cu caracter propagandistic, ce exprimă caracterul său megaloman nu îl face un candidat viabil, decât alături de DD.

Pe moment nu îmi vine în minte un alt candidat, din lumea artistică, care să aibă și un trecut de dizident al regimului Ceaușescu.

Atâta timp cât blogul meu este o expresie a propriilor opinii, vin să fac o propunere: Mircea Diaconu. O sa spuneţi ca un actor nu are cum să conducă o ţară. De fapt nu actorul trebuie s-o conducă, ci doar să fie preşedinte. Greutatea constă în a-şi alege colaboratorii. La experienta sa de viata și mai ales profesională, un alt om mai indicat nu vad să fie. Te cumpără dintr-o privire!

Credibilitatea oamenilor politici, în faţa electoratului este tot mai scăzută. Atât opoziția cât și puterea au pierdut. Puterea pentru ca ne-a adus în situația actuală, dar şi opoziția care nu a făcut nimic concret, decât niște spectacole mediatice cu moţiuni de cenzură, sau suspendări ale președintelui. Este drept ca și domnul Mircea Diaconu face parte din PNL. De fapt o ţară modernă nu poate fi condusă decât prin activitatea politică a partidelor ce-şi deleagă specialişti în guvern. Nominalizarea domnului Mircea Diaconu drept candidat la Președenția României ar aduce un plus de vigoare partidului, opozitiei, dar și speranțe noi electoratului.

„Jos Basescu”, dar pe cine punem în locul lui. Niște politicieni care au căzut în ridicol prin programe de redresare economică pe care nu le-au putut pune în aplicare, prin lupte de multe ori vulgare, dar fără sorţi de izbândă, cu actuala putere, niște politicieni care nu nu vor să ia masuri radicale, inclusiv de mobilizare a populației pentru înlăturarea Camarilei Prezidenţiale, ne-au cam plictisit. Avem nevoie de o figura noua, carismatică, dar şi inteligentă,  care să știe şi să aibă tăria de a-şi alege colaboratori potriviți.

Oare asta să fie schimbarea aşteptată?!!!

6 gânduri despre „Români,de ce n-am avea şi noi un Havel?!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.