Veniţi de luaţi produse noi, de la nJoy!


În urmă cu ceva timp am scris articolul” Veniti de luati lumina!, în care povesteam cum am reușit să îmi protejez aparatura electrocasnică cu ajutorul lui Protector 801, produs distribuit  de firma nJoy.

Am avut nevoie în ultimul timp de mai multe componente electronice şi am încercat să le găsesc şi la nJoy Romania. De fapt varianta în limba română a lui nJoy România o găsiţi aici . Am început să caut şi la nJoy. Am văzut că nJoy a introdus o gamă largă de produse noi, foarte variată şi  de calitate.  Pe lângă un design stilizat și modern, acestea au fost concepute  pentru se  adresa unui cât mai mare număr  de utilizatori. Ele oferă atât configurații entry-level, cât și sisteme capabile să ruleze ultimele generații de jocuri video. nJoy este o marca înregistrată, românească, de produse IT, care a luat naștere în anul 2006. Având o creștere constantă , nJoy şi-a consolidat una din primele poziţii între marcile IT înregistrate din Romania, dezvoltand 12 categorii distincte de produse până astăzi. Încă de la început produsele nJoy au fost create pentru a răspunde la cerinţele majore ale pieței,  cu accent pe calitate la preţuri competitive.

În domeniul calculatoarelor  este tot mai greu pentru că piaţa a început să ceară tot mai mult Laptop-uri, pastile android, şi alte mijloace portabile pentru a avea conexiune internet de oriunde în lume. Chiar şi în lumea business-ului au început să domine acestea. Ei bine produsele nJoy luptă în această competiţie cu armele sale : calitate la preţ concurenţial.
La nJoy nu este nevoie să cauți prea mult, dacă doreşti ceva anume, un produs cu o anumita destinaţie. De la cel mai ieftin desktop PC, marca nJoy , Seria N1 Niobium, până la cel mai scump, maze desktop pc, Seria N4 Maze, ele se pot găsi atât la nJoy.ro cât şi în următoarele magazine online: Cel.ro, LikeIt.ro, MarketOnline.ro. Noua gama de Desktop PC-uri nJoy se mai găsește şi în off-line, în reţeaua de magazine a partenerilor nJoy. De la nJoy se pot cumpăra produse on line de la adresa www.njoy.ro , sau varianta în limba română direct http://www.njoy.ro/ro/home.

Fiecare Desktop PC nJoy este certificat și testat în prealabil, aşa cum se poate vedea şi în pagina : http://www.njoy.ro/ro/desktop-pc.

Informații despre noutățile nJoy găsiţi pe pagina sa de facebook https://www.facebook.com/nJoyRO. Fiind o pagină activă, informaţiile apar mai repede aici.

Momentan mi-am cumpărat tastatură fără fir  CM410, de care sunt foarte mulţumit. În curând am intenţia de a achiziționa un nanoDual 32GB, un nanodisk, de memorie nJoy, dar şi Visual Aid 70

Iată ce se mai spune în paginile site-ului, referitor la politica comercială:

Parteneriate locale

Credem ca orice afacere de succes se cladeste pe loialitate si pe stransa cooperare cu partenerii.

 Dezvoltarea regionala intentionam sa o realizam prin alegerea unui distribuitor unic capabil sa acopere cele 3 canale pe care consideram ca nJoy ar trebuie sa fie prezent. Promovarea marcii la nivel local o vom realiza prin sustinerea acestuia cu fonduri de marketing de tip COOP si MDF.
Vestea bună este că dorind să îşi lărgească aria de răspândire, nJoy are un program de atragere a distribuitorilor pentru produsele sale. Este o oportunitate de afaceri deloc neglijabilă.

2 gânduri despre „Veniţi de luaţi produse noi, de la nJoy!

  1. AM O TABLETA NJOY,AM INCERCAT SA INTRODUC O CARTELA SIM IN SLOT DAR CRED CA ERA BLOCAT SI PROBABIL S-AU DEFORMAT NISTE PINI,AM TRIMIS-O IN SERVICE SI DUPA VREO 10 ZILE TOT EU AM SUNAT SI SURPRIZA-TREBUIE SA PLATESC REPARATIA DESI ESTE IN GARANTIE PT CA ASA VOR EI,CHIPURILE E VINA MEA CARE O FII AIA,ACUM MA ROG DE EI SA MI-O TRIMITA INAPOI ASA NEREPARATA DAR VAD CA TOT O AMANA.SINGURA SOLUTIE E ANPC APOI DACA NICI ASA NU SE REZOLVA ATUNCI PUTINA BENZINA SI UN CHIBRIT SI AM SCAPAT DE EA.AVIZ CELOR CARE VOR SA CUMPERE PRODUSELE LOR

    Apreciază

  2. am luat si eu o tableta de la iei si chiar daca au tehnologie buna nu si calitatea materialului. sa spart ecranul pur si simplu in mana iar reparatia ma costa cat tableta pt ca exista doar un singur service cu exclusivitate

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.