Topul celor mai mincinoase televiziuni din România.


În 19 ianuarie, când am fost la mitingul USL în Bucureşti şi apoi la Universitate, am văzut că televiziunile au transmis tot felul de cifre, cu privire la numărul demonstranţilor. M-am hotărât să încerc să fac cu ajutorul dumnevoastră un astfel de top. Vreţi să participaţi? Eu voi propune un număr de televiziuni pe care le am în grila de programe.  Dumneavoastră puteţi propune şi altele. Mulţumesc pentru ajutor!

10 gânduri despre „Topul celor mai mincinoase televiziuni din România.

 1. Interesantă idee,dar subiectivitatea celui care numără nu poate fi un criteriu .
  Eu, spre exemplu, mă minunez, de cum apreciază unele persoane numărul participanţilor, şi nu sunt convins că este vorba de ceva real, întrucât personal, nu sunt în stare de această performanţă.
  În privinţa Antenei trei, nu sunt convins că ar fi vorba de o notă altruistă, sau de răzbunarea patronului, pe Preşedinte, că l-a asimilat „soluţiei imorale.”, cand l-a trădat pa AN, sau oricine ar fi fost el.Sau, de mercantilism, prin rating. De fapt, ei nu se sfiesc, sa clameze acest lucru.
  Apoi, prin zelul lor, cred ca ne blameaza Tara, în faţa întregii lumi.
  Şi nu pot agreea acest lucru.Eu îl denumesc România defăimată. Trebuie să avem o rectitudine!

  Apreciază

 2. Am bifat dar sa sti Sfintia Ta ca de fapt m-am bazat numai pe observatiile mele de la fata locului. Din ’90 incoace …nu prea pun mare pret pe ce spun televiziunile.Ce vad cu ochii mei…asta-i tot ce conteaza. ce vad cu ochii si ce traiesc …pe pielea mea si har Domnului am trait destule si am inghitit suficiente gaze lacrimogene pentru a sti ce spun.Nu vorbesc despre TV …ala pentru care platim toti ca vrem , ca nu vrem, ci ma refer strict la posturile …comerciale.Au interese fiecare asta-i mai mult decat limpede, din acest motiv cei din Piata Universitatii n-au dorit ca cei din USl sau de la Noua Dreapta sa li se alatura. Din acest motiv domnul Ludovic Orban a fost alungat din mijlocul nostru si desii s-a spus ca a fost la un pas sa fie linsat…nici pe departe. Pur si simplu oamenii nu-i mai suporta pe mancatorii de cacat …de orice culoare politica!Astia sint exact ca ..hienele{ desii seamana in opinia mea mai mult cu sobolanii} ce adulmeca de la kilometrii…o prada. Au crezut ca aceasta „oportunitate ” se va gasii acolo in piata…ei bine s-a inselat amarnic!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.