Iranul se pregăteşte de al III-lea război mondial


Copiat integral de pe http://www.vuvuzeaua.ro

Iranul se pregăteşte de al III-lea război mondial

Mişcare surprinzătoare a preşedintelu iranian Mahmoud Ahmadinejad care a plecat azi de dimineaţă pentru a-şi căuta aliaţi în ţările din America Latină, mai precis în Venezuela, Nicaragua, Cuba şi Ecuador.

Scopul acestor vizite este clar: Iranul îşi caută aliaţi în caz de confruntare cu blocul oocidental condus de SUA. “Relaţiile cu ţările din America Latină sunt foarte bune şi se dezvoltă. Cultura popoarelor din această regiune şi revendicările lor istorice seamănă cu cele ale poporului iranian. Sunt popoare cu o gândire anticolonialistă, de aceea rezistă în faţa regimului opresor”, a fost declaraţia lui Ahmadinejad la plecare.

În contrapartidă, SUA a cerut ca ţările din America Latină să nu strângă legăturile cu Iranul  care se află sub presiune internaţională pentru a renunţa la programul nuclear.

Cel mai periculos aliat al Iranului ar putea fi Venezuela, al cărei preşedinte, Hugo Chavez, nu îşi ascunde duşmănia faţă de SUA.

Va duc aminte câteva articole ale mele scrise cu ceva timp în urmă: Prions pour la paix dans le monde musulman! Une guerre au Moyen-Orient conduirait à catatclism majeur sur la Terre!«Fin des Temps”  şi  Let us pray for peace in the Muslim world! A war in the Middle East will lead to major catatclism Earth!”End of Days”  .  Cred că de ce m-am temut, era de fapt ţelul coaliţiei Sionisto-americane.

Diferenţa dintre români şi arabi este că noi ne-am pierdut simţul patriotic, de popor, pe când arabii, pe lângă excesele lor fundamentaliste, sunt un popor unit.

În opinia mea, 90% din atacurile teroriste din lume sunt dirijate de CIA şi guvernul sionist american pentru a întreține o situaţie confuză, pentru a-şi arăta necesitatea de existenţă. Aşa ne trebuie când te laşi condus de urmaţii deportaţilor europeni!

5 gânduri despre „Iranul se pregăteşte de al III-lea război mondial

  1. Excelent!Să nu uităm că şi China a declarat că va ajuta Iranul chiar cu riscul declanşării celui de-al III.lea război mondial.Să nu uităm că şi Putin are relaţii strânse de prietenie şi colaborare cu Iranul şi s-a opus aplicării de noi sancţiuni economice Iranului.Vom avea o încleştare Rusia-China-Iran vs SUA-Israel-Marea Britanie!!!
    Îl cam mănâncă-n c.r pe “unchiul Sam”!!!

    Apreciază

  2. EI, ei,ei! Cind termitele astea americanoide spun despre programul nucclear al Iranului pot sa spuna si ca iranienii nu-si sterg geamurile de praf.Prin Iran cred ca vor sa ajunga la rusi.Dar totusi, cu ferocitatea asta americanoida trebuie lucrat la rece si pe baza unor reguli teoretice.Nu-mi place sa=mi sfisiie pieptul.
    Au tupeu americanoizii astia mai ales ca, in Romania, au o marioneta chioara fascistoida de la Cotroceni si care se masturbeaza cu scuturile anti nu stiu ce.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.