Sionismul american nu vrea să fie pace!


Rusia vrea discuţii constructive privind scutul antirachetă

Rusia este gata pentru un dialog constructiv privind apărarea anti-rachetă, cu partenerii săi occidentali, dar speră să fie vorba de reciprocitate, a declarat joi președintele rus Dmitri Medvedev.
Vreau doar să confirm faptul că suntem deschişi pentru dialog constructiv şi pe fondul problemei, cu partenerii noştri, în cazul în care vor învăţa să ne asculte, a spus Medvedev, în ultimul său mesaj adresat naţiunii  înainte de a păşi în noul an.
„Contăm pe reciprocitate, în scopul de a ajunge la soluţii reciproc acceptabile cât mai curând posibil şi pentru a menţine o atmosferă de încredere.”
Negocierile Rusia-NATO privind scutul antirachetă  au stagnat deoarece Moscova solicită garanţii, din punct de vedere juridic că  rachetele  dispuse în statele europene, de NATO, nu vor fi îndreptate împotriva Rusiei. Washingtonul,  refuză să furnizeze garanţii, afirmând că scutul este îndreptat împotriva statelor periculoase, cum ar fi Iranul şi Coreea de Nord.

Traducere de pe  RIA Novosti website group.

Nu fac decât să mai adaug câteva cuvinte. Nici cu ruşi nu mi-e ruşine, dar e bine că americanii le mai ştiu de frică. Degringolada din Rusia, în perioada războiului din Yugoslavia a fost exploatată la maxim de NATO. Un partener serios şi puternic este o garanţie a democraţiei din Europa. Altfel vom deveni sclavii sioniştilor americani.

6 gânduri despre „Sionismul american nu vrea să fie pace!

 1. Ursul siberian se mișcă și-ncă destul de repede !
  Până atunci însă , vă invit pe amândoi, Popică și Bogdănică ) pe
  http://aliosapopovici.wordpress.com/
  să acultăm colinde și să ne bucurăm de sosirea CRĂCIUNULUI chiar dacă afară plouă iar Medvedev vrea să refacă ce-a stricat Gorbacoiv .
  Crăciun fericit !
  La mulți ani !
  Alioșa.

  Apreciază

 2. În replică la Uniunea Europeană (UE),Medvedev a început refacerea URSS care se va numi Uniunea Economică Euroasiatică (UEE).Deja a fost creată Comisia Economică Euroasiatică ce va implementa toate legile şi condiţiile de acţiune a UEE,care va fi funcţională în 2015 sau mai devreme.Deocamdată sunt 3 ţări:Federaţia Rusă,Kazahstan şi Belorusia.Medvedev a declarat că lista rămâne deschisă pentru toate ţările fostei URSS.Pe 19 decembrie a fost un summit al CSI la care s-au sărbătorit şi 20 de ani de la înfiinţare.Preşedintele Ucrainei, Ianukovici,s-a dus la Moscova pe 20 decembrie deoarece pe 19 decembrie a fost la Kiev summitul Ucraina-UE.Foarte posibil să adere la UEE şi Kirkizstan,Uzbekistan, Tadjikistan,Armenia, Azerbaijan.Ursul de la Kremlin nu doarme!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.