Minciuni la ei, minciuni la noi!


Locuitorii din Cowley County, Kansas au fost surprinşi  săptămâna trecută, când au au filmat un convoi militar ce transporta, acoperit, un obiect, pe un camion cu platformă joasă, ” US Highway 77″. Imediat au apărut tot felul de speculaţii ce susţineau că este vorba despre un OZN.

În funcţie de unghiul din carea fost privit,   30-picioare (10 m) distanţă, misteriosul obiect avea forma unei farfurii. obiectul a  fost atât de mare încât a fost nevoie de masuri speciale din partea oficialităţilor locale  pentru a asigura trecerea prin localitate. Obiectul  a fost acoperit cu o prelată, bine ascuns privirilor, ceea ce face imposibilă identificarea lui din fotografiile de la faţa locului.

Cu toate acestea, după cum cum subliniază site-ul Gizmodo, transportul  nu corespunde definiţiei din punct de vedere tehnic pentru OZN. Pentru început, chiar dacă ar fi fost vorba de o navă străină, nu este vorba de ceva care zboară.

Şeriful localităţii,  Don Read a spus că prelata a fost destinată, de fapt pentru a acoperi un aparat de zbor, de origine terestră. Mai precis, este vorba despre o dronă fabricată de Northrop Grumman. După dezvăluirile lui Read, directorul lui Northrop Grumman, director cu relaţii publice, Brooks McKinney, a oferit mai multe detalii, spunând că „micul OZN” este de fapt o dronă X-47b, aparat de zbor fără pilot, conceput să zboare de pe portavioane. Aparatul a fost dus Naval Air Station Patuxent River, Maryland.

Possible UFO in Kansas mystery solved  Yahoo! News

Pentru mine a fost o ştire locală, ca oricare alta, dintr-o zonă îndepărtată. A fost s-au n-a fost o frafurie zburătoare, nu mai este relevant pentru mine. Cert este că nici americanii nu sunt departe de noi. Şi la ei lipsa de informaţii naşte suspiciuni. Deosebirea este că la ei vin repede persoane care prezintă o anumită credibilitate şi spun nişte minciuni plauzibile. La noi lasă să fiarbă omul bine, să dezvolte tot felul de teorii, şi de-abia apoi vin şi ne spun minciunile pe care nici ei nu le cred.

Un gând despre „Minciuni la ei, minciuni la noi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.