A mai scapat odată Boc, sau unde ne este opoziţia?


Într-un  comunicat al agenţiei Associated Press, publicat de washingtonpost.comastăzi 22 decembrie 2011, se spune: „Guvernul  României supravieţuieşte votului  de încredere în Parlament, asupra modificărilor legii electorale

Agenția de presă îl citează pe Crin Antonescu, preşedintele PNL, care spune: „Aceasta este o încercare de a lovi în inima sistemului democratic …Guvernul a stabilit ce este bine și noi toți trebuie să ne aliniem.”  În continuare, corespondentul agenţiei spune, printre altele: Doar 199 parlamentari au votat împotriva guvernului, voturile  necesare fiind minim 233„.(Just 199 lawmakers voted against the government, short of the 233 votes needed.)

„Pentru ca  moţiunea de cenzură să fie adoptată erau necesare 234 voturi, astfel că opoziţiei i-au lipsit 25 de voturi pentru a dărâma Guvernul Boc „Documentul a întrunit doar 209 voturi favorabile, deşi parlamentarii opoziţiei întrunesc în total 215 voturi”.– se spune în articolul de pe Realitatea.net.

Deci informaţia eronată este ceva obişnuit şi la case mai mari, nu numai la jurnaliştii români.  Aş fi curios cine este cel care a transmis de la Bucureşti informația şi cărui partid aparţine! Sigur este portocaliu.

Altă nedumerire a mea este şi cea referitoare la  agenția Associated Press care, pentru că am văzutmai demult, a mai transmis, date eronate, sau informaţii trunchiateîn favoarea guvernului   PDL şi altădată. Este sponsorizată de guvernul României  sau de doamna Elena Udrea! Că fonduri are destule!!!

Pe mine îngrijorează însă altceva: ” Unde ne este opoziţia?”

3 gânduri despre „A mai scapat odată Boc, sau unde ne este opoziţia?

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.