Allview S4 Steel- Telefonul de oţel, pentru mâini delicate!


Ce pot să spun, am nevoie de un telefon mai bun decât vechiul și anticul meu Nokia, pe care îl am de vreo şapte ani.  Am zis că de Crăciunul acesta, să îmi dăruiesc un telefon nou, ieftin şi bun. Am început să caut!  Scumpe foc, la toate magazinele online. Altele cu abonamente înrobitoare şi scumpe. Pâş, pâş pe internet  am ajuns la Blogatu.ro. M-am hotărât să mai aştept puţin! Poate soarta îmi va surâde.

Dar, cum nu-mi place să merg aşa cu netotu şi să nu ştiu despre ce este vorba, m-am apucat să caut, să văd,  ce este acest telefon, care a fost pus la bătaie.  Aşa am aflat că firma Allview face tot şi comercializează tot felul de aparate electronice de top. De la telefoane la tablete şi de la televizoare la la GPS-uri şi multe aplicaţii.

Da, la concursul lui Blogatu sper să câştig un telefon.  Allview S4 Steel este un telefon elegant care dispune de o cameră foto  de 3,2 MP cu Led Flash, conectivitate la internet prin GPRS si acces nelimitat către magazinul de aplicații Java gratuite Allview AplyStore.Ce-i drept e cam finuţ, 112 x 46 x 8,3 mm şi  89 de  grame, dar ecranul de 2,2 inch (5,6 cm)  îl face tocmai bun pentru cei cu vederea mai slabă, aşa ca mine.   Smart Dialer-ul este o metodă avansată de a uşura căutarea în agendă a numerelor de telefon.

 S4 Steel este un telefon cu o prestanţă aparte, conferită în mare măsură de carcasa lui metalica și de acuratețea finisajelor. Designul clasic al noului produs este extrem de plăcut şi va rămâne mereu actual. Formele lui sunt amplificate de materialele calitativ superioare folosite devenind un accesoriu sofisticat  în același timp. Este fin pentru mânuţe de domnişoare,  dar şi rezistent pentru pentru mâini de oameni activi, lucru rar întâlnit la astfel de produse de calitate. Faptul că poate fi folosit ca reportofon mă încântă nespus. Allview S4 STEEL este un telefon cu design metalic ultraslim care integrează 2 cartele SIM într-o singura soluție mobila – supla și compacta, oferind posibilitatea separării convorbirilor de business de cele personale sau efectuarea de apeluri în rețele diferite, la cele mai mici costuri.

Acest telefon are şi un preţ de invidiat 299 lei, împreună husa cadou! Ca o noutate, telefonul este produs la Braşov, unde îşi are sediul firma. Telefoane şi tablete româneşti, de calitate excepţională

Iată ce aştept eu să îmi aducă Moş Crăciun !

Prietenii mei, dacă va doriţi ceva bun veniţi la Allview. ro. Dau vouă de ştire: Alioşa Popovici, Amza Carmen, BăsăricăTheodora Marinescu, Popalumi, Ela Roseni, Ionuţ IancuPavel Ionuţ, Sibila, etc

5 gânduri despre „Allview S4 Steel- Telefonul de oţel, pentru mâini delicate!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.