Baba Vanga


Şi acum ceva bun de tot pentru România de la BABA VANGA!

O previziune importantă pentru România. Cu puţin timp înainte de moarte, Vanga a înregistrat pe bandă de magnetofon o previziune pe care a încredinţat-o uneia dintre nepoatele sale. Rugămintea sa era ca această   previziune să ajungă la o anumită dată la o persoană anume, care are misiunea de a o face cunoscută românilor. Explicaţia pe care ea a dat-o a fost că Românii sunt oameni speciali, dar nu mai cred în valorile lor şi, dacă mesajul le este adus de un străin, este mai bine primit decât de la unul de-al lor.”

Vă prezentăm în continuare textul acestei previziuni:
Eu sunt foarte mică pentru ca el să vină la mine, aşa că eu transmit această veste, care mi-a venit de Sus. Să fie despachetată în luna ianuarie, ziua 24, anul 2005 şi, în cel mult o lună de zile, să fie dusă celui la care voi face referire în text. Dacă nu se va putea ajunge la el, să fie dată celor din preajma sa. Să vă ajute Dumnezeu!
În bucuria acestei lumi, în România va veni cel promis lumii. Se va bucura întregul Pământ de naşterea lui. Dumnezeu îl va ocroti într-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii lui, până când va veni ceasul său. Cu puterea de Sus va fi dăruit. Pământul, Apa, Focul îi vor veni în ajutor. O dată cu venirea lui în această lume, tot ceea ce este construit pe minciună se va nărui. Toate acestea se vor petrece în anul 2005. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primii care îl vor recunoaşte vor fi cei din poporul său, poporul din care el a ieşit. Drept răsplată, el va aduce acest popor pe cea mai înaltă culme a desăvârşirii, din întreaga lume. Acest popor va deveni  o adevărată pildă pentru toate popoarele pământului. El nu va veni cu un cal viu, ci cu un cal din fier, pe care singur îl va mânui.”

Articolul „SE PUNE DE UN RĂZBOI GENERAL ÎN REGIUNE????? NOSTRADAMUS ŞI BABA VANGA NE-AU AVERTIZAT!!!„, al lui Bogdan Marinescu, cuprindea şi rândurile de mai sus, despre Baba Rada.

Dacă veţi fi curioşi să vedeţi ce ne aşteaptă în viitorul apropiat, citiţi articolul menţionat. Unele  dintre articolele mele anterioare se refereau la  aşa ceva. Făceam îndemnul ca lumea arabă să fie lăsată în pace. Deprinderile atavice ale străbunilor americanilor de azi sunt, sunt tot mai pregnante şi fac tot mai mult rău, lumii din care au plecat ca nişte proscrişi, cu secole în urmă. Numai decimarea populaţiei băştinaşe din America, este un exemplu suficient pentru a demonstra caracterul şi starea maladivă a americanilor, înclinaţia lor spre crime şi supremaţie.

Acum voi pune o întrebare ce ma frământa. De fapt nu este o întrebare ci este o dilemă.

Cetăţenii sovietici nu aveau dreptul să poarte o armă de foc. Atentate în şcoli, în care să tragă minori ca în America nu au existat. De fapt şi acum atentatele ce au loc, în Rusia, sunt rodul unor organizaţii teroriste, extremiste. În America oricine îşi poate procura o armă în mod legal. În mod ilegal nu mai vorbesc. Şi sunt cu milioanele. Orice scelerat poate să ia o armă şi să tragă pe stradă su în şcoală, sau…Atentate făcute de oameni instabili psihic, sunt ceva frecvent în America. Aici este dezvoltat mai mult caracterul de ucigaş, de criminal? Am făcut paralela deoarece, cele doua țări, sunt  de mărimi apropiate, atât ca populaţie, cât şi ca teritoriu.

În cel de-al doilea război mondial America ne-a vândut ruşilor. Cu toate că devenisem aliaţi. De obicei ruşii nu îşi abandonează aliaţii.

Americanii au venit astăzi, în România, cu tot felul de idei proaste de la ei. Inclusiv sărbătorile lor. Au apărut ucigaşi plătiţi, atacuri în licee, etc. Numai atentate la preşedinte nu s-au produs.

10 gânduri despre „Baba Vanga

  1. Cind spunem ca americanii sunt inclinati spre crime si suprematie, sa nu ne referim la poporul american. Aici e vorba de virfurile turbate americanoide care raspund la comenzile si numai aici, a conglomeratului militaro-industrial.

    Apreciază

  2. Bine ar fi ca fiecare ţară să-şi vadă de ce are în ograda ei şi să nu-şi mai bage nasul în ograda altora!!!DAR asta nu este posibil!Noua Ordine Mondială s-a hotărât să iasă din umbră şi să acţioneze pe faţă!!!Vezi Doamne,această ultimă criză mondială,pe care ei au provocat-o special,demonstrează necesitatea instaurării Noii Ordini Mondiale!!!A spus-o clar unul din liderii lor,Rockfeller!!!

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.