De unde sa cumpărăm mobilă!


Odată cu trecerea  anilor, încep și problemele de sănătate. Pasiunea mea, după ieşirea la pensie, a devenit calculatorul. Am văzut că ideile şi simţirile mele, se pot afişa pe acest blog. Din ce în ce mai greu puteam să stau pe scaun pentru a-mi aşterne gândurile. Vorbeam cu copii despre dificultăţile mele fizice.  Greu și mai greu, de suportat! Mai puţine ore în faţa calculatorului.

Într-o zi mă trezesc acasă cu un pachet. Venea de la:.

Nu ştiam ce să fac! Să-l accept…, să nu-l accept… Mai ales că era vorba de un colet preplătit. Îi cer, curierului, să îmi arate actele. Da! Trebuia doar să semnez de primire. Nu tu contract adiţional, nu tu nimic. Fie ce-o fi semnez.

Zis și făcut ! Băiatul mi-aduce coletul în casă. Mulţumit şi eu şi el…

Urmează marea surpriză! Grăbit să văd ce este în interior, forţez mijlocul bolnav. Trosc! Am văzut doar ceva ce semăna cu un scaun. Spital, tratamente, diagnostic, acasă. Nu mai aveam voie să stau pe scaun decât la masă. Jale! Calculatorule adio!

Ajuns acasă, văd un scaun ergonomic în faţa biroului meu de la calculator.

-Ce-i asta? Faceţi mişto de mine?

-Nu, dar când ai vrut să desfaci ăsta, ai făcut ce ai făcut! (conversaţie în familie)

La câteva zile de la revenirea din spital rămân singur în casă. Merg la calculator şi mă aşez pe scaunul cel nou. Reglez monitorul şi încep să scriu. Merge! N-am simţit cum au trecut 6 ore. N-am mâncat, nu am mers la WC. Am stat pe net. Atunci când  consoarta, s-a întors de la servici, se uită îngrozită la mine!

-Mă omori cu zile, omule!!! Alţi bani, altă distracţie, la spital. De când stai la calculator?

Mă uit şi spun:

-De vre-o şase ore!

-!!!!?????

Mă scol şi o iau în braţe.

-Vezi că n-am nimic?

De atunci, petrec câte 4-5 ore pe zi, în scaunul minune, la calculator. Mă simt confortabil! Nu mai am dureri groaznice.

Mulţumesc copiilor care mi-au dăruit acest scaun!

Dar vorba ceea, m-am deşteptat şi eu, aşa că m-am apucat să caut pe site-ul magazinului să văd ce mai au, ce-mi trebuie prin casă……Ei bine, eu cu beteşugurile mele am găsit saltele, dar mai ales saltelele ortopedice , iar saltelele superortopedice sunt exact ce îmi trebuie mie.

Văzând toate astea am zis că este bine să scriu şi eu aici, pe blog, să vadă lumea şi de la mine, că acesta este principalul motiv pentru care recomand, oricui român magazinele virtuale de mobila.

Pe acelaşi site am găsit şi canapele, care îmi fac cu ochiul,atât ca preţ, dar şi ca aspect. Nu prea mai am loc unde să le pun în casă, aşa că poate îşi vor cumpăra copii, de aici, ce le trebuie. Şi parcă mi-aş mai lua şi eu un scaun, din aceste scaune , de la magazinul vreaumobila.ro

După mine este mult mai uşor şi convenabil, să cumperi online. Oricum transportul este asigurat, nu mai umbli prin magazine,  să cauţi zile întregi. Comanzi şi în 24 de ore ai marfa acasă. Şi un amănunt deloc de neglijat Se poate cumpăra şi cu plata în de la 6 la 36 de  rate , fără dobândă!

 Acum să învit şi alţi prieteni ai mei să vadă şi ei! Poate comandă vr-unul ceva! Alioşa PopaoviciAmza Carmen, Bogdan Marinescu , Cati Lupaşcu,

5 gânduri despre „De unde sa cumpărăm mobilă!

 1. @ Popateapa,
  Bună seara !
  Mulțumesc pentru invitație dar, am deja și SCAUNUL de care vorbești și-n plus :
  APARAT MASAJ INFRAROȘU;
  SALTEA ORTOPEDICĂ;
  CEARCEAF MAGNETIC;
  PERNE IMPREGNATE CU ALOE VERA ,
  toate pentru a uita de problemele create la coloana vertebrală de L4-L5 când stau în fața LAPTOP-ului vreo 2-3 ore /zi…..
  În rest, articolul e bun, reclama la fel așa că, închei dorindu-ți o seară perfectă nu înainte de a te invita pe
  http://aliosapopovici.wordpress.com/
  la MAGIA SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ să asculți COLIDELE postate de SAMSARA și CAMELIA și , de ce nu, poate postezi și tu vre-un colind că tot suntem în luna colindelor .
  Alioșa.

  Apreciază

 2. @ Popateapa,
  Mulțumesc pentru invitație dar, am deja de toate !
  SCAUNUL de care vorbești este la fel de tânăr ca și primul meu articol postat în martie 2009 cu ajutorul LAPTOP-ului pe
  http://aliosapopovici.woedpress.com/
  Iar ca să-i simt din plin binefacerile asupra coloanei vertebrale am comandat tot online și APARAT MASAJ INFRAROȘU ce încape perfect în acel scaun multifuncțional pe care stau în fața laptopului doar 2-3 ore /zi căci , încă nu-s dependent de net și nici nu concurez cu cineva în clasamentul ZELIST . Și fiindcă L4-L5 îmi crează probleme , mi-am cumpărat tot online și SALTEA ORTOPEDICĂ , CEARCEAF MAGNETIC și PERNE ÎMPREGNATE CU ALOE VERA . așa că, dimineața mă scol ca nou.
  Weekend plăcut !
  Alioșa.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.