Marele Urs se zbârleşte: „Rusia s-ar putea implica într-un război nuclear”


© РИА Новости. Сергей Казак
© РИА Новости. Сергей Казак

Sursa Ria Novosti

În anumite condiţii, Rusia, poate  fi nevoită să se  implice, într-un conflict care implică armele nucleare, a declarat joi, şeful Statului Major al Forţelor al  armate ruse, general de armată, Nikolai Makarov
Dacă te uiţi atent la ceea ce se întâmplă la frontierele noastre, în acest moment, devine clar faptul că riscul de implicare a Rusiei în conflicte locale a crescut„, a spus Nikolai  Makarov, referindu-se la „încercările de a integra Ucraina şi Georgia în Alianţa Atlantică. „
„În anumite condiţii, conflictele locale şi regionale ar putea escalada în utilizarea a armelor nucleare,” – a spus Makarov în cursul şedinţei a Camerei Publice a Federaţiei Ruse.

Camera publică a Federaţiei Ruse a fost constituită, în conformitate cu legea federala „Camera publică a Federaţiei Ruse . În conformitate cu legea, Camera publică este aleasă din trei în  trei ani şi este responsabilă pentru interacţiunea cetăţenilor cu autorităţile guvernamentale şi locale, ia în considerare nevoile şi interesele cetăţenilor, protejează drepturile şi libertăţile lor în raport cu modul de dezvoltare şi punere în aplicare a politicii publice, şi exercită un control public asupra activităţilor  puteri.

Da, se zbârleşte şi nu este bine. De vină sunt americanii care vor să îşi extindă Imperiul Yankeu în toată lumea! Cred că Yankei mai au nevoie de câteva d’alde 11 septembrie! Poate se mai liniştesc şi ei!

6 gânduri despre „Marele Urs se zbârleşte: „Rusia s-ar putea implica într-un război nuclear”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.