Scuze domnule Ţone Petre pentru că am folosit cuvântul delapidare, în legătură cu persoana dumneavoastră


Îmi cer scuze domnului Ţone Petre pentru faptul că nu am folosit cuvântul corect pentru infracţiunea pe care dumnealui a comis-o, şi am spus impropriu ” delapidare”. Totodată îl rog să specifice el în baza cărui articol a fost condamnat.

Pentru că viceprimarul Cercel Florian şi primarul Milescu Costinel ştiu sigur pentru ce am fost condamnat eu în 1984, îi întreb retoric:
Am furat ceva? Ştiţi că nu!
Am tâlhărit? Ştiţi că nu!
Am făcut fapte cu violenţă? Ştiţi că nu!

Amândoi ştiţi că nu am făcut altceva decât am dat dispoziţie să fie vândute, către salariaţii pe care îi conduceam, câte maxim două seturi pluşate care se confecţionau în secţia pe care o conduceam. Mai mult, ca să pot da această dispoziţie, am cerut şi obţinut aprobarea din partea C.O.M. Contravaloarea acestor seturi pluşate a fost oprită pe ştatul de salarii la fiecare salariat în parte.

Nu a existat nici un prejudiciu. Dacă în locul meu era altcineva, putea să invoce şi statutul de opozant al regimului Ceauşescu, pentru că am plătit o ceartă cu procurorul şef de atunci.

Tot pentru ştiinţa domnului viceprimar, întreprinderea unde lucram a refuzat să fie parte în proces, considerând că sunt total nevinovat. Ca dovadă, după un an şi cinci luni de detenţie am venit acasă şi în 48 de ore am fost numit conducător (acelaşi post avut anterior) la vechiul loc de muncă.

Nu regret nimic şi afirm cu tărie că şi atunci când unii se ascundeau de frică, eu am fost de partea celor mulţi, a salariaţilor care nu aveau resurse suficiente pentru a achita preţul integral dintr-o dată.VICEPRIMARUL CERCEL FLORIAN – UN IPOCHIMEN PLIN DE VENIN, Ziarul Atac, 5 iunie 2011, Ora 23:42 |

Atunci domnule Ţone Petre să îmi spuneţi şi mie de ce aţi făcut respectiva perioadă de detenţie?  Îmi amintesc cum tanti Didina a lu’ Ţone, mama dumneavoastră, plângea pe stradă şi zicea că băiatul ei o să stea ani buni la puşcărie. Mai multe nu spun pentru că au fost doar vorbele dumneaei şi nu pot să le susţin cu martori.

Cel mai corect, pentru dumneavoastră ar fi să vă publicaţi dosarul în care aţi fost condamnat.  Ar dispare toate vorbele şoptite pe la colţuri. Puteţi s-o faceţi pe site-ul PSD, Olteniţa.

Despre faptul că domnul Ion Iliescu a mers în zona gării şi în alte părţi, nu am avut de unde să ştiu. Nicăieri nu s-au prezentat informaţii asupra vizitei dumnealui. Nici măcar pe site-ul PSD Olteniţa.

Nu aveam pretenţia să fiu invitat, cu toate că fac parte dintre  invitaţii la Consiliul Naţional al PSD, în loja bloggerilor de doi ani,  la rând,ca şi la alte congrese şi reuniuni, ci am crezut că este intrare liberă. Prin menţionarea celor invitaţi aţi vrut să spuneţi că nu invitaţi nişte nimeni ca mine. Mulţumesc.

În mod normal nu l-am  urmărit pe dl Ion Iliescu. Asta şi datorită modului în care am fost respins la intrare de cerberii¹ dumneavoastră, care deşi mă cunoşteau şi ştiau despre simpatia mea faţă de domnul Ion Iliescu, PSD şi doctrina social democrată, m-au respins. Este drept că nu aceeaşi stimă şi respect îl am pentru dumneavoastră. De fapt domnul Raymond Madinoaie, doamnele Violeta Madinoaie şi Geta, fostă Ivan apoi Vrabie,  mă cunoşteau foarte bine, fiind şi vecini. Deci nu l-am urmărit pe domnia sa, atât din respect pentru dânsul, cât şi din respect pentru mine.

Cât priveşte domnul Marius  Dociu de la \”Olteniţeanul\”, atât am găsit postat pe facebook. Unde sunt „ouăle”? Este tot ce am găsit pe acest site de socializare.

Exult !! Maine vine Iliescu la Oltenita! Cat a fost presedinte nu a facut nimic pentru orasul asta..acum vine sa-si lanseze o CARTE. Un maare FÂS !

www.olteniteanul.ro

UPDATE 2 : Sâmbătă, 29 octombrie, preşedintele de onoare al Partidului Social Democrat şi fost preşedinte al României, Ion Iliescu, se va afla în municipiul Olteniţa cu ocazia lansării volumului “Fragmente de viaţă şi istorie trăită”. Evenimentul este programat maine, la ora 11.00, la Sala mare a P…
Îmi place · · Distribuie · 28 octombrie la 15:43 lângă Oltenita ·
 • 10 persoane apreciază asta.
  • Octavian Florian SerbuleaUraaaaaa, uraaaaaaa, traiasca partidul comunist! Uraaaaaa, uraaaaaaaaaaa

   28 octombrie la 15:55 · Îmi place
  • Octavian Florian Serbulea‎:)) =))

   28 octombrie la 15:55 · Îmi place
  • Violeta Haralambieiliescu.mare kkt de om.si cartea io cumpar dak vrea sa o folosesc p post de hartie la wc:))

   28 octombrie la 16:09 · Îmi place
  • Gabriel Marinpff chiar nu mai gandeste bunicuta ?! o sa fie aplaudat de toti , o sa cumpere lumea pungi de carti , o sa faca poze pupand copii ; Dar nu in Oltenita 🙂

   28 octombrie la 16:35 · Îmi place
  • Bogz Thugda ma bucur tare de tot:)) nu mai dorm in seara asta:)))

   28 octombrie la 17:20 · Îmi place
  • Adrian Ionitapoate il ia pe Huidu sofer cand vine … cu loganul 🙂

   28 octombrie la 17:51 · Îmi place
  • Badea Mihaelamai bn ii punea titlul „fragmente de romania”oricum asta a ramas dupa ce a condus el…

   28 octombrie la 20:05 · Îmi place ·

Cât priveşte masurile de pază, dacă v-a fost frică pentru dl Ion Iliescu de un de un atac cu ouă, cred că pentru Băsescu ar trebui construit un Băsesco-mobil, cum a fost făcut Papa-mobilul.

Nu domnule Ţone Petre, nu sunt plin de ură, ci de dragoste pentru PSD şi doctrina social-democrată. Mi se pare că de la visători ca domnul Buciu Ion, unul dintre fondatorii PSD Olteniţa, au ajuns ca să conducă această organizaţie unii cu trecut neclar. Din această cauză vă cer demisia, în calitate de cetăţean al Olteniţei.  Astfel PSD ar avea de câştigat în faţa electoratului.

În calitatea de şef de secţie ar fi trebuit să ştiţi ce rol are un şef de serviciu pentru organizarea muncii şi producţiei. Oricum un „trepăduş de birou” nu făcea faţă acestei funcţii.

Rezultatele conducerii PSD, sub conducerea dumneavoastră se văd: Dl. Costinel Milescu este la al doilea mandat de primar. Poate şi al treilea dacă îl veţi susţine! E drept că de mai multe ori v-aţi manifestat admiraţia pentru acesta. Cine ştie pe cine veţi sprijini la alegerile locale ? Veţi participa la acestea, sau participaţi la un scaun de Deputat? N-aş vrea să vă văd nici pe dumneavoastră, un al doilea domn Boabeş Dumitru, cu o activitate aproape  inexistentă, în parlamentul României.

Luări de cuvânt în plen: 1
Propuneri legislative iniţiate: 7
Întrebări şi interpelări: 0
Moţiuni: 8 conform Site-ului Camerei Deputaţilor din 2008  până astăzi.

Filmarea pe care aţi făcut-o la gospodăria proprie, nu face parte din opţiunile politice ale partidului. Vă puteaţi face un blog sau un site personal pe care publicaţi tot ce credeaţi de cuviinţă despre persoana proprie, aşa cum fac politicienii care se respectă,: Oana Niculescu Mizil, Adrian Năstase, etc. Pe site-ul PSD se putea lăsa o adresă la care putea fi găsit filmul. Acest lucru de bun simţ, l-ar face un politician care se zice că respectă oamenii, votanţii.

„PSD Oltenita | Pe primul loc oamenii” un slogan al unui site, pe care nu îl văd de ce ar găzdui astfel de filme pline de grandomanie.

„Dacă în locul meu era altcineva, putea să invoce şi statutul de opozant al regimului Ceauşescu…….Nu regret nimic şi afirm cu tărie că şi atunci când unii se ascundeau de frică, eu am fost de partea celor mulţi, a salariaţilor care nu aveau resurse suficiente pentru a achita preţul integral dintr-o dată”. Domnule Ţone Petre, nu vreau dar vreau! Atâta timp cât subliniaţi acest lucru nu faceţi altceva decât să vă erijaţi, fără nici un drept, în opozant al regimului comunist, lucru care este tras de păr.

¹CÉRBER, (2) cerberi, s.m. 1. (În mitologia greacă) Animal fabulos imaginat ca un câine cu trei capete, care stătea la porțile infernului și păzea intrarea. 2. Fig. (Livr.) Paznic sever, exigent. – Din fr. cerbère, lat. cerberus.  dex 1998. Am dat definiţia din dicţionar pentru a nu fi acuzat că am insultat pe cineva!

Domnule Ţone Petre, ca să nu mor prost, spuneţi-mi şi mie, cine se ocupa de dezinsecţia oraşului, anii trecuţi? Ce firmă? Anul acesta n’am mai văzut atâţia ţânţari, cu toate că maşinăriile acelea nu s-au mai auzit aşa de des în oraş.

Eu nu înţeleg de ce PSD s-a agitat atât din cauza acuzaţiilor mele, atâta timp cât am avut nişte articole mai urâte despre domnul Milescu Costinel şi Cercel Florian. Nu mai vorbesc de insultele aduse lui Băsescu şi alor lui. Şi acolo am spus nişte adevăruri relative, pe care nu aveam cum să le demonstrez. Oare cineva se simte cu ………

Cât priveşte averea dumneavoastră şi felul în care o gospodăriţi cu familia nu cunosc nimic aşa că nu mă pronunţ.  Totuşi cei care au făcut averi fabuloase, după decembrie 1989,  sunt o apă şi un pământ. Îi asemui cu îmbogăţiţii de război. Nu spun că au făcut neapărat lucruri ilegale, dar au profitat de vidul legislativ, de toleranţa regimurilor ce s-au perindat şi au considerat că proprietatea poporului poate fi preluată de ei. Bravo lor, dar lipsa mea de consideraţie pentru acest fel de oameni.

Astea am avut de spus, acum.

3 gânduri despre „Scuze domnule Ţone Petre pentru că am folosit cuvântul delapidare, în legătură cu persoana dumneavoastră

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.