Intrarea în portul Olteniţa a fost vândută unei societăţi private.


Titlul este cel al articolului de3 pe RTV net.

Au vândut intrarea în portul Olteniţa. Isprava aparţine edililor oraşului, iar de ea beneficiază firma Tehnologica Radion, o societate abonată la contractele pe bani publici. Primarul dă vina pe Consiliul Local, în vreme ce tranzacţia păguboasă a celor două hectare de teren a ajuns pe masa judecătorilor.

Noul port al oraşului Olteniţa se află pe traseul Canalului Dunăre-Bucureşti. Fostul director al şantierului ne arată cum a ajuns portul oraşului să fie lăsat practic fără intrare.

„Pe aici trecea drumul de acces către portul nou Olteniţa, chiar şi calea ferată trecea prin această zonă. Prin vânzarea acestor terenuri drumul a fost blocat. Această firmă este Tehnologica Radion, firmă abonată la contractele cu statul şi cu Compania de Drumuri Naţionale” a afirmat pentru RTV Mihai Manciu, fost director de şantier al Canalului Dunăre- Bucureşti.

Preţul încasat de Municipalitate pentru cele două hectare de teren este de 300.000 de euro. Vinderea acestui teren face, însă, ca investiţiile în noul port să fie inutile. Primarul Olteniţei dă vina pe consilierii locali. Se spune în articolul a cărui continuare o găsiți aici.

E o vorba românească, tare înţeleaptă : „Fără foc, nu iese fum!” Oare stingătorii a astfel de focuri vor reuşi s-o facă, sau se va ajunge la ceva gen Ţar Kiro?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.