Referendumul din Constanţa a picat (rezultate parţiale). Costănţenii sunt de acord cu desfiinţarea judeţului Constanţa


                                                       Fâlfâim vorbe

M-am cam săturat dragii mei conaţionali! Acum ne plângem pe la porţile occidentului că ne-a furat PDL.

„Prezenţa la vot a fost de 43%, după centralizarea voturilor din 360 de secţii, din totalul de 515. Potrivit numărătorii paralele organizate de PDL, după voturile exprimate în peste 70%, prezenţa la vot este de 43,37% . „Având în vedere că urmează să fie centralizate datele din localităţi fără pondere electorală semnificativă, considerăm că referendumul împotriva desfiinţării judeţului Constanţa a picat”, a declaratpreşedintele PDL, Christian Gigi Chiru.

Referendumul din Constanţa a picat (rezultate parţiale). PSD aşteaptă rezultatele recensământului, România Liberă.ro

M-am săturat, dragilor, să ne lamentăm. Trebuie să recunoaştem că electoratul dur, al PDL, este mai disciplinat, mai uşor de mobilizat. O ducem tot mai rău, lui Băsescu i-am dorit cătuşe de ziua lui, dar degeaba. Fâlfâim vorbe. Atât. Scandalurile de la vârf, din PSD nu fac decât să atragă cât mai mulţi oportunişti către partid, dar oameni devotaţi ideii social democrate se găsesc tot mai greu. M-am săturat de neputinţă într-un stat unde credem, cei ca mine, că nu este bine. Fâlfâim vorbe, iar faptele le lăsăm în seama altora.

Oare noi cei ce îl urâm pe Băsescu suntem chiar aşa de tâmpiţi şi nu vedem că noi greşim. Poate Haita asta PDL-istă are dreptate şi numai noi suntem săriţi de pe fix. Cred că şi la alegerile viitoare tot cu ei ne vom alege dacă nu vor exista votanți pentru alte partide.

Acest referendum trebuie să fie un semnal de alarmă foarte clar pentru opoziţie. Vor să câştige alegerile? Să lase gâlceava, să facă curăţenie printre corupţii sau infractorii din partid fără un prea mare joc de glezne.  Vorba înţeleaptă a românului spune: „Tace şi face” !

Ce ziceţi Adrian Năstase, Alina Gorghiu,Alioşa Popovici, Amza Carmen, Bogdan Marinescu, Cati LupaşcuClaudia, Corina Creţu, Cristina Marcus, Fragmentarium, Gondolin, Teodora Marinescu, Ioan Uscă, Ion Iliescu, Ionuţ Iancu, Sibilla. şi toţi ceilalţi

8 gânduri despre „Referendumul din Constanţa a picat (rezultate parţiale). Costănţenii sunt de acord cu desfiinţarea judeţului Constanţa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.