Domnule Ion Iliescu, m-aţi dezamăgit!


Astăzi 29.09. 2011 a avut loc, în sala primăriei din Olteniţa,  lansarea cărţii domnului Ion Iliescu,“Fragmente de viaţă şi istorie trăită”. Am fost profund dezamăgit! Am vrut să intru şi eu în sală ca orice cetăţean. Nu am fost trecut pe listele de partid ale domnului Ţone Petre. Intrarea mi-a fost interzisă de cerberii PSD-işti locali.

Sunt sigur că nu am fost băgat în seamă (adică invitat) pentru că  nu sunt membru PSD şi în acelaşi timp am adus critici serioase, pe blogul meu, domnului Ţone. De fapt i-am sugerat acestuia să îşi dea demisia, din funcţia de preşedinte al organizaţiei PSD Olteniţa, datorită trecutului său infracţional: De ce PSD nu introduce principul cinstei şi corectitudinii?.

Domnule Iliescu aţi fost preşedintele tuturor românilor. Chiar şi a celor care v-au înjurat. Eu doream să particip, ca orice cetăţean român. Am  avut plăcerea să dau mâna cu dumneavoastră anul trecut la Congresul PSD. Acolo nu m-a împiedicat nimeni să particip. Am impresia că unii lideri mărunți, sau membri PSD, vă folosesc şi vă manevrează, în folos propriu. Mă feresc să folosesc, acum, la mânie cuvinte grele.

Ca un observator din exterior, am auzit cum la ieşire, mulţi dintre cei prezenţi în sală, au spus că dacă nu-i invita Ţone nici nu veneau. Nici nu aflaseră de eveniment. Eu am venit din stimă şi consideraţie pentru dumneavoastră. Scuzaţi că spun cam dur, dar mi s-a indus ideea, că sunteţi manevrat şi poate aţi fost manevrat şi în perioada postrevoluţionară. Sunt sigur că nu se umplea sala, nici pe jumătate, dacă era intrarea liberă. Aţi fost girul electoral al lui Ţone. Păcat!

Trebuie să ştiţi ca multă lume vă înjura pe stradă pentru că aţi desfiinţat CAP-urile, aţi dat liber la marele Jaf Naţional.

Îmi amintesc, cu oarecare strângere de inimă, că atunci când aţi venit la Olteniţa, în campania electorală pentru alegerile din 2 000, am fost martorul unei întâmplări cu gust amar. Începând vizita de la poarta Şantierului Naval Olteniţa, o sudoriţă, Leana se numea, v-a spus că acea conducere pe care o aveam, atunci, va duce şantierul în faliment.  A vrut să vă arate cum se vindeau utilaje  valoroase, sub formă de fier vechi.

V-aţi uitat la ea, aţi bătut-o pe umăr, şi aţi urmat traseul stabilit de conducerea ce ne-a dus, în adevăr, în faliment. De fapt acum şantierul nici nu mai există. Ruine îmburuienate. Ei bine, domnule Ion Iliescu acea Leana a fost astăzi să vă vadă. Femeia nu avea nimic să vă spună. N-a fost lăsată nici ea să intre. Nu a fost invitată de Ţone.

De aceşti oameni  se îndepărtez partidul. Cei ca mine, ca Leana, ca……mulţi. „Proşti, da mulţi, Măria Ta!„, vorba lui Moţoc.

O mica adăugire pentru că nu am fost bine înţeles. Nu am spus că domnul Ţone ar fi fost direct implicat în acţiune. Poate nici nu a ştiut, însă anumite persoane ce gestionează în lipsă partidul, au vrut să îi cânte în strună. Părerea mea este că cei cu trecut infracţional nu au ce căuta în politică. Era un principiu de bază, foarte bun al Partidului Comunist. 30 octombrie 2011.

De ştire şi dumneavoastră: Adrian Nastase, Alecu Racoviceanu, Alioşa Popovici, Amza Carmen, Corina Creţu, Patrănoiu Dana, Cati Lupascu, Fragmentarium, Gondolin, Teodora Marinescu, Ionuţ Iancu , Pavel Ionuţ, Oana Niculescu-Mizil, Rinder Razvan Catalin, Sfinxul Sibilinic, Victor Ponta, Theodora Marinescu, Un Virus,

19 gânduri despre „Domnule Ion Iliescu, m-aţi dezamăgit!

  1. Reprezentat mult pentru istoria României ✔
    Chiar dacă nu îi pot atribui ÎNTREAGA evoluţie a României după decembrie ’89, o bună parte din nenorocirea cu care ne confruntăm i se datorează.
    A chemat minerii să distrugă sediile partidelor de opoziţie, să ”cureţe” Piaţa Universităţii? I-a chemat. Când deja se ştia că au fost omorâţi oameni de către mineri, le-a mulţumit? Le-a mulţumit.
    A driblat apoi procesul mineriadei şi a oprit, prin oamenii numiţi de el, crearea unei democraţii funcţionale (componenta cea mai importantă fiind justiţia). Lustraţie? Nexam. Şi a stat şi 3 mandate, să fie treaba treabă.
    Iar acum ne bântuie căteii lui, eternul ministru al transporturilor şi gaşca.

    Orice fapte bune va fi făcut nici nu vor fi simţite într-o balanţă.

    Nici Făgăraş, nici Oregon SUA, Bucureşti.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.