Alte isprăvi ale lui Milescu


Milescu Olteniţa-preluat de pe Arena.ro
Milescu Olteniţa-preluat de pe Arena.ro

„Cu acordul „tacit” al primarului, Costinel Milescu (foto), de câţiva ani, o societate comercială din Olteniţa cultivă pe terenurile aparţinând municipalităţii, în absenţa unui contract de concesiune, pagubele la bugetul local ridicându-se la sute de milioane de lei vechi. Olteniţa a devenit de mulţi ani „moşia” primarului Costinel Milescu. După ce a făcut posibilă vânzarea unei străzi din Olteniţa firmei administrate de soţia sa (lucru evidenţiat zilele trecute şi de Realitatea TV), primarul Milescu închide ochii când vine vorba de afacerile „protejatului” său Ion Ioniţă, poreclit „Semigreu”

Nu mai e nici un secret, marea majoritate a lucrărilor de investiţii şi nu numai desfăşurate în ultimii ani în Olteniţa sunt executate de către firma SEMCOM SRL, patronată de „Semigreu”. „Tătuţu”, adică primarul Milescu e cel care se străduieşte să pună, permanent, perdeaua pentru a nu fi observate afacerile derulate de “protejatul” său. În Olteniţa, SEMCOM SRL face de toate, atâta vreme cât „OK”-ul vine de la primarul Milescu.” Continuarea aici

Aceste rânduri fac parte din articolul apărut în Arena, joi, 27 Octombrie 2011! O singură întrebare: Ce se întâmplă domnule primar?

3 gânduri despre „Alte isprăvi ale lui Milescu

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.