La bot sulemenită, la cur viermuită!


Cam aşa vrea, Măria Sa, Craiul de  Miază Zi, primarul Costinel Milescu să fie orașul nostru. Bani cheltuiți cu nemiluita pentru centrul orașului, iar Olteniţa rurală, lăsată de izbelişte. Stiţi de ce? Răspunsul l-a dat domnia sa, unei femei în vârstă de pe strada Agricultori, din nordul orașului, care l-a luat la întrebări, cu ce se întâmpla pe acolo.” Mamaie, dacă nu m-ați votat ce să vă fac?”

Pe strada amintită, pe parcursul celor trei luni în care n-a plouat în Olteniţa, nu s-a făcut nici o lucrare. După săpăturile din iarna trecută, când s-a introdus, cu chiu, cu vai, canalizarea și pe aceasta strada, pământul s-a bătătorit cu picioarele trecătorilor şi cam atât.  Acum a întins niște criblură, aşa ca pentru proști. Oamenii nu mai pot circula pe strada din cauza noroiului. Nu mai pot scoate mașinile din garaj. Mai rău ca în junglă.

În ciuda unor lucruri absolut necesare, Milescu cheltuie banii cu rondul de la gară. Doar face rondul pentru CFR. Probabil că lucrările din Olteniţa Veche nu sunt aşa rentabile pentru familia sa! Spun și eu aşa, ca prostul.

Şi vreau să îl întreb, aşa, ca un om mai prost ce sunt, de ce a stat tot timpul pe stradă, atunci  când a asfaltat străzile din zona amintită, ce sunt locuite de țigani și spoitori, care lucrează în străinătate şi au început să facă palate acolo? De frică? Pentru oarece altceva……?

Nu mă miră că oamenii din Olteniţa rurală vor să îşi facă primărie cu primar ales din rândul lor! S-au săturat săracii.

Scuzați titlul, dar acțiunile stimabilului primar m-au făcut să mă gândesc la el. Dar ce poți face cu gusturile omului! Dacă aşa îi place……Numai că oamenii pe care zice că îi păstorește, s-au cam săturat de el. IPSUM  DIXIT!

Promit în curând fotografii!

6 gânduri despre „La bot sulemenită, la cur viermuită!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.