De ce PSD nu introduce principul cinstei şi corectitudinii?


Aşa funcţionează alianţa PSD la Oteniţa

Pentru că viceprimarul Cercel Florian şi primarul Milescu Costinel ştiu sigur pentru ce am fost condamnat eu în 1984, îi întreb retoric:
Am furat ceva? Ştiţi că nu!
Am tâlhărit? Ştiţi că nu!
Am făcut fapte cu violenţă? Ştiţi că nu!

Amândoi ştiţi că nu am făcut altceva decât am dat dispoziţie să fie vândute, către salariaţii pe care îi conduceam, câte maxim două seturi pluşate care se confecţionau în secţia pe care o conduceam¹. Mai mult, ca să pot da această dispoziţie, am cerut şi obţinut aprobarea din partea C.O.M. Contravaloarea acestor seturi pluşate a fost oprită pe ştatul de salarii la fiecare salariat în parte.

Nu a existat nici un prejudiciu. Dacă în locul meu era altcineva, putea să invoce şi statutul de opozant al regimului Ceauşescu, pentru că am plătit o ceartă cu procurorul şef de atunci.

Tot pentru știința domnului viceprimar, întreprinderea unde lucram a refuzat să fie parte în proces, considerând că sunt total nevinovat. Ca dovadă, după un an şi cinci luni de detenție am venit acasă şi în 48 de ore am fost numit conducător (același post avut anterior) la vechiul loc de muncă.

Nu regret nimic şi afirm cu tărie că şi atunci când unii se ascundeau de frică, eu am fost de partea celor mulți, a salariaților care nu aveau resurse suficiente pentru a achita prețul integral dintr-o dată.

Atac, 5 iunie 2011

Se erijează în  opozant al regimului Ceauşescu! De ce, ca om care este acuzat şi se consideră nevinovat, domnul Țone Petre nu face public întreg dosarul său, astfel putând să  dispară orice urmă de îndoială. Mulţi oameni nu știau despre aceste amănunte din viaţa domnului Ţone. Cercel şi Milescu le-au scos la iveală! Acum tot mai mulţi oameni se îndepartează de PSD Olteniţa, şi spun că nu vor vota, sau în nici un caz nu-l vor vota pe dl Ţone. În acest caz demisia de onoare ar fi binevenită şi i-ar creşte pretigiul domniei sale. Din astfel de situaţii PSD are numai de pierdut!

Şi o întrebare adresată direct domnului Ţone : Pe cine veți susține la alegerile locale, în caz ca nu veți candida? Vă întreb pentru că se tot vântură tot felul de zvonuri prin oraş! Veti sutine alianţa USL?

„Pic cu pic se face râul, strop cu strop se face marea.”  Puterea partidului consta în organizaţiile locale, în alegători!

¹) Numai atât?

Greşesc oare? Ce spuneţi: Alina GorgiuAliosa PopoviciAmza CarmenCorina Creţu, Cristina Marcus, Diana Tusa, Teodora Marinescu, Oana Niculescu-Mizil, PaporniţaRinder Razvan Catalin, Adriana Dutulescu, Sibilluţa, Zeus, Stănoiu Constantin, Starea Natiunii, Cati Lupascu, ca si toţi cei ce vor citi acest articol.

13 gânduri despre „De ce PSD nu introduce principul cinstei şi corectitudinii?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.