Dragă Opoziţie, ne-am cam săturat de vorbe!


0 Răspunsuri to “Nokia – Motiune de cenzura impotriva guvernului Boc”

Popateapa octombrie 1, 2011 la 11:47 am

Domnule Năstase, ceva este putred în politica romanească. De bun timp va plângeţi ca nu aveţi putere în parlament ca fura Roberta sau cine o mai fi. Si eu vad aceste lucruri. Din păcate la dvstra, politicienii nu vad acţiune. Nu vad forţarea notei pentru alegeri anticipate. Pentru preluarea democratica a puterii. Vreţi sa ieşim din nou cu topoare şi furci pe străzi, sa mai fie câteva mii de victime umane! Credibilitatea dvstra începe sa scadă. Lăsaţi moţiunea Nokia. Faceţi ceva sa nu ajungem ca în cazul preluării puterii de dvstra sa nu găsiţi aceleaşi scuze cu moştenirea dezastruoasa.

 

Popateapa October 1, 2011 at 12:51 pm #Domnule Ponta, ceva este putred în politica romanească. De bun timp va plângeţi ca nu aveţi putere în parlament, ca fura Roberta sau cine o mai fi. Si eu vad aceste lucruri. Din păcate la dvstra, politicienii nu vad acţiune. Nu vad forţarea notei pentru alegeri anticipate. Pentru preluarea democratica a puterii. Vreţi sa ieşim din nou cu topoare şi furci pe străzi, sa mai fie câteva mii de victime umane! Credibilitatea dvstra începe sa scadă. Lăsaţi moţiunea Nokia. Faceţi ceva sa nu ajungem ca în cazul preluării puterii de dvstra sa nu găsiţi aceleaşi scuze cu moştenirea dezastruoasa.

Your comment is awaiting moderation.

Acelaşi comentariu l-am postat şi pe site-ul dlui Crin Antonescu la articolul :

„Batalia, asa cum zice traditia politica romaneasca din ultimii 20 de ani, se va da intre actuala putere si alternativa pe care noi o construim si anume Uniunea Social Liberala”

 

4 gânduri despre „Dragă Opoziţie, ne-am cam săturat de vorbe!

 1. Dacă tot m-ai adus p-acilea…hai să-mi spun părerea 😉
  Lansarea unei moţiuni pe problema Nokia ar fi o prostie mare …şi nu uita, în general, opozanţii se bizuie pe bujetari draghe 😉
  Principiile economiei de piaţă se bazează pe liberă circulaţia a mărfurilor cât şi a producţiei , deci locaţia fiind una importantă. Dacă vrei de fapt să cunoşti problema lor, citeşte statisticile internaţionale despre Nokia. O să rămâi puţin decepţionat: nu prea au mai fost capabili de retehnologizare…sunt undeva pe locul 3-4 în domeniul telefonei . Au pierdut trenul. La noi produceau şi încă produc telefoane ieftine care nu prea mai au căutare pe piaţa noastră. Vezi bine ce telefoane visează şi dezmiardă pruncii noştri . Singura piaţă care le caută pe astea ieftine e cea din Asia şi atunci…îşi mută şi capacităţile de producţie acolo. E vorba de proximitate . Cred că şi tu ai fi procedat la fel !
  Deci…şi prin urmare, capitalul este liber să vină şi să plece când vrea…regulă economică!

  Apreciază

 2. Dragă Popică,cu câtă vreme în urmă am postat pe acest blog un comentariu în care spuneam că USL este o mare gogoaşă gogonată???
  USL a fost creat pentru a obţine o majoritate confortabilă pentru a pune iar mâna pe ciolanul puterii!!!Nu are absolut nici o legătură cu ideea de a face ceva pentru românaşul amărăştean!!!
  DOAR PUTERE,BANI,BOGĂŢIE,PUTERE,BANI,BOGĂŢIE!!!
  ŞI DOAR PENTRU EI!!!
  CONCLUZIA DUREROASĂ:
  PLEACĂ AI NOŞTRI,VIN AI NOŞTRI!!!sau:
  ALTĂ MĂRIE CU ACEEAŞI PĂLĂRIE!!!
  Mă doare sufletul că am avut gura spurcată şi am prevăzut de la început această cacealma şi am botezat-o GOGOAŞA GOGONATĂ!

  Apreciază

 3. Nu-mi iubesc ţara. Trebuie să fie aşa, din moment ce nu-mi vine decît să vorbesc urît despre ea. Să-i spun vorbe grele în fiecare oră, în fiecare dimineaţă, cînd întîrzii cît pot de mult întîlnirea cu oamenii, locurile, serviciile, televiziunea, pîinea, mirosurile, maşinile, culorile, limba ei. Am obosit de ţara asta. Am obosit de ţara în care cei care conduc mă cred prost şi-mi spun „omul simplu, de pe stradă”, omul căruia se simt datori să-i explice cum stau treburile, într-un limbaj gîngav, analfabet, ca acela folosit de adulţii inculţi, pentru a răspunde gîngurelilor unui bebeluş.
  Am obosit ca din patru în patru ani să aleg prost, împreună cu alte 22 de milioane de locuitori, de oricare parte a baricadei am fi. Am obosit să sper că cel care se numeşte şef de guvern sau preşedinte de ţară sau măcelar sau avocat sau cîntăreţ chiar se pricepe la ceea ce diploma, votul, discursul spun că se pricepe.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.