ROBIT IMPEX SRL


Ei bine, dragi mei este vorba derspre o alta ţeapa ce am luat-o.

Anul trecut am recondiţionat o cada de baie, din fonta cu firmaROBIT IMPEX SRL (!)¹ Preţul oferit de la Bucureşti prin telefon era de 350 lei cu garanţie 2 ani. La fata locului a ajuns sa îmi ceara 420. Preţul de 350 lei este fără factura. Pentru a economisi bani am acceptat şi acest mod de a face treaba.  După 2 luni la sifonul de scurgere a apărut rugina prin vopsea.  L-am sunat pe domnul Robitu Marian , directorul executiv, şi mi-a promis ca v-a veni pentru remedierea situaţie. De 6 luni nici o reacţie din partea domniei sale. Astăzi l-am sunat .Văzând ca vine cu explicaţii i-am spus ca renunţ la serviciile dlui şi voi cauta sa rezolv altfel problema. Din păcate,un şmecheraş mai spălat, tot de etnie rommă, mi s-a părut a fi domnul Robitu, când a venit şi l-am văzut. E drept ca mirosea stringent a parfumuri de calitate.

Atenţie la ţepari de teapa Robitu. Sunt  sigur ca şi dacă ar fi fost vorba de factura aceeaşi soarta as fi avut-o.

Robitu

Anunțuri

33 de gânduri despre „ROBIT IMPEX SRL

  1. Am sunat la aceasa firma pentru reconditionarea undei cazi si dupa ce am dat detaliile necesare, am cerut si un pret informativ ca sa stiu daca mai merita sa o repar sau sa mi cumpar alta noua, mi s a raspuns sec ca sa mi caut pe altcineva daca ma grabesc cu astfel de intrebari si mi a inchis in nas telefonul. Dupa ce m am interesat cine e respectivul am inteles ca nu trebuie sa am alte asteptari si dupa ce vad ce ati postat aici m am lamurit total ca nu este loc de ceea ce cer dansii pe siteul respectiv…..SERIOZITATE

    Apreciat de 1 persoană

  2. Din păcate eu am luat plasa cu ei mai demult. Asa cum am scris în articol defectele aparute curand dupa vopsire, nu au fost remediate ci domnul Robitu m/a trimis la plimbare!

    Apreciază

  3. am reconditionat cada si eu tot cu cei de la Robit si nu a iesit bine deloc…ma asteptam sa faca treaba mai buna decat altii care erau mai ieftini…am platit 310 lei iar altii reconditionau cazi pentru 260 lei…au dat cada cu un email ziceau ei ca e auto nivelant si ca merge dat cu pensula!!!??? le-am aratat liniile care le lasa pensula cand vopsesti ceva dar ei au zis ca se auto niveleaza pana a doua zi…si nu a fost asa , liniile au ramas acolo. Am incercat sa dau de ei si mi-au promis ca vin adoua zi dar nu au venit nici pana azi (dupa doua saptamani). Mai nou nici mai raspund la telefon… deci nu e o firma de incredere. Nu cadeti in plasa lor asa cum am cazut eu. Daca totusi zice ca se niveleaza adoua zi spuneti-le sa vina dupa bani a doua zi, nu faceti greseala sa-i platiti pe loc cum am facut eu.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s