Cod Roşu pentru România!Treziţi-vă lideri USL. Acum în al doisprezecelea ceas.


Primul candidat comun al USL (PSD,PNL plus PC) a eşuat la alegerile locale din comuna Scorţeni, judeţul Prahova. Pe lângă nelipsita mită electorală care se aduce în discuţie la fiecare scrutin de alegeri, se pare ca eşecul a fost cauzat în mare parte de disputa dintre PNL şiPSD. De altfel, Crin Antonescu, liderul PNL, a lipsit de la Scorţeni. Candidatul PDL Mihai Neacşu a obţinut 67,5% dintre voturi, prezenţa la urne fiind de 72%. De ce un candidat propus şi susţinut de un partid aflat într-o evidentă cădere electorală (PD-L) scoate un scor aproape dublu în faţa celui susţinut de USL? Se pare că PSD şi PNL nu prea....continuarea aici în Ziarul Văleni de Munte.

Asta mă sperie pe mine.USL, singura alternativa la PDL  este bântuită de interese meschine ! Micile intrigi locale, candidaţi nepotriviţi care vor determina  pe alegători să voteze pe altcineva. Treziţi-va lideri ai opoziţiei şi faceţi ceva , coboraţi din turnul vostru de fildeş.

Introduceţi criteriul onestităţii şi lipsei oricărei cercetări penale asupra candidaţilor. Modestie şi Corectitudine, fără cazier judiciar.  Altfel ne-am dus dracu de tot. Si Dracul este Băsescu cu haita lui de hiene.

13 gânduri despre „Cod Roşu pentru România!Treziţi-vă lideri USL. Acum în al doisprezecelea ceas.

 1. De mult am stabilit legea matematica a alegerilor de la noi”

  A, B fiind candidati sau partide
  „Daca B este mai rau decat A, asta nu inseamna nicidecum ca A este/ar fi mai bun decat B”

  PSD ar trebui sa vada ca Crin este ceea ce in germana se cheama un Pechvogel. L-a nenorocit pe Geoana si va fi consecvent.

  Apreciază

 2. Buna, Ai reusit sa ma ingrijorezi, dar sa speram ca este un accident.N-am inteles, de ce n-a fost crin Antonescu? era candidatul, cumva din partea PSD?era crin bolnav de moarte?Este bun semnalul, dar prea puţine elemente, să se poată trage o concluzie. interesantă ideea cu desemnarea unor candidati. ireposabili.nu mai repet teza mea, ca nu tine anticomunismul, decat la un popor sinucigas. cu asta a castigat actuala putere!Toate bune!.Madi si Onu

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.