Cod Roşu pentru România!Treziţi-vă lideri USL. Acum în al doisprezecelea ceas.


Primul candidat comun al USL (PSD,PNL plus PC) a eşuat la alegerile locale din comuna Scorţeni, judeţul Prahova. Pe lângă nelipsita mită electorală care se aduce în discuţie la fiecare scrutin de alegeri, se pare ca eşecul a fost cauzat în mare parte de disputa dintre PNL şiPSD. De altfel, Crin Antonescu, liderul PNL, a lipsit de la Scorţeni. Candidatul PDL Mihai Neacşu a obţinut 67,5% dintre voturi, prezenţa la urne fiind de 72%. De ce un candidat propus şi susţinut de un partid aflat într-o evidentă cădere electorală (PD-L) scoate un scor aproape dublu în faţa celui susţinut de USL? Se pare că PSD şi PNL nu prea....continuarea aici în Ziarul Văleni de Munte.

Asta mă sperie pe mine.USL, singura alternativa la PDL  este bântuită de interese meschine ! Micile intrigi locale, candidaţi nepotriviţi care vor determina  pe alegători să voteze pe altcineva. Treziţi-va lideri ai opoziţiei şi faceţi ceva , coboraţi din turnul vostru de fildeş.

Introduceţi criteriul onestităţii şi lipsei oricărei cercetări penale asupra candidaţilor. Modestie şi Corectitudine, fără cazier judiciar.  Altfel ne-am dus dracu de tot. Si Dracul este Băsescu cu haita lui de hiene.

13 gânduri despre „Cod Roşu pentru România!Treziţi-vă lideri USL. Acum în al doisprezecelea ceas.

 1. Cred că atunci când este vorba despre o localitate unde toți se cunosc factorul determinant este ca omul, cel ce candidează, să fie cunoscut ca un bun gospodar. Bibliotecaru,Aliosa au dreptate. Din expunerea d-lui shogunu’nu am prea priceput cine este vinovat că, liberalii sprijiniți din umbră de pesediști, au trecut prin vechiul parlament legea cu uninominalul ?

  De această lege suntem nemulțumiți
  și noi cei care am votat cu PDL-ul. Nu era normal ca persoane de pe locul 2sau 3 să ajungă în parlament.

  Apreciază

 2. Asta tot spun de câteva luni… USL trebuie să fie efectiv altfel, o alternativă, şi nu singura soluţie în a înlocui PDL-ul. Dacă USL nu reprezintă o nouă formă de a face politică, dacă nu se produce schimbarea, un „altfel” decât politicianismul şi populismul… nimeni nu se va mobiliza la vot pentru a schimba pălăriile Mariei.

  Apreciază

 3. @ Popateapa,
  Nu denumirea coalitiei sau a partidului face diferenta ci COMUNITATE LOCALĂ !
  Nu cunosc situatia de acolo dar, intr-o comunitate unde se cunosc foarte bine unii cu altii intră in joc gradele de rudenie, prietenie si la betie si la hotie si, CÂSTIGĂ cel mai smecher sau trisor ! Nu poate fi relevant acest caz dar, SEMNALUL TRAS este demn de luat in seamă de USL !
  Alioșa.

  Apreciază

 4. Ăsta-i pericolul. Într-o comunitate micăoamenii se cunosc între ei, îşi cunosc toate bubele din cap, mulţi au ost colegi de patid, schimbînd tabăra dintr-un partid în altul… Poate în oraşele marialta săfie treaba. La Baia-Mare a mers. La mine în Sibiu Iohannis va ieşiîncăodată fluierînd, mai ales căacuma se va merge pe un singur tur. Toate partidele pot să facă coaliţie locală şi n-or să găsească pe nimeni în stare să-l bată.
  Din păcate Sibiul e doar un oraş.
  Totuşi cumva leprele astea trebuie să pice şi să plătească pentru ce-or făcut. Uninominalul actual se vede ce a produs…
  Banzai!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.