Turcia de la o scădere economică de 14,5% la o creştere de 11,4%


Sursa  Ziarul Financiar

In articolul  ” Cum a ajuns Turcia de la o scădere economică de 14,5% la o creştere de 11,4% în numai un anscris de Cristina Roşcagăsim graficul de mai jos.

Turcia si Romania
Turcia şi România

Motivele relansării economice a Turciei!? Eu cred ca ei au un guvern mai responsabil decât al nostru. Urmaşi ai unui mare imperiu , imperiul Otoman, turci gândesc altfel decât noi.

Chiar dacă şi la ei exista o discrepanţă mare intrepaturile sociale, totuşi motorul economiei duduie. De multe ori faptul ca uni ţin „coada” pe sus duce la dezastru.Pe lângă toate acestea am fost blagosloviţi şi cu un guvern marioneta, de pitici şi de blonde! Si vorba aia ” In patria orbilor, chiorul este împărat”

5 gânduri despre „Turcia de la o scădere economică de 14,5% la o creştere de 11,4%

 1. @ Popateapa,
  TURCIA a trecut de la scădere economică la crestere pentru că nu imparte PIB-ul tării clientelei politice iar turcii muncesc pe bune nu asteaptă pomeni electorale .
  După spusele celor ce ne conduc , ar trebui să trecem si noi la crestere economică dar,cum cele spuse sunt doar minciuni, cu greu vom iesi din mocirla in care am fost târâti impotriva noastră .Să multumim lui DUMNEZEU că am fost feriti de răzbunarea naturii si nu loviti ca japonezii căci, nu ne mai ridicam niciodată ! Asa, sperante mai sunt si, poate,in 2012 an electoral , vom iesi din recesiune………
  Cu bine !
  Aliosa.

  Apreciază

 2. Prin 2008 vedeam pe Kanal D un serial turcesc. Foarte frumos serialul. Personajele erau patroni de firmă și se zbăteau să facă față recesiunii economice. Era pe când premierul Tăriceanu ne vorbea despre cum duduie economia României. Eu, care habar nu aveam de ce ni se poate întâmpla, am fost păcălită și am mai făcut un împrumut la bancă. Nimeni nu-mi spunea că ceea ce se întâmplă turcilor ni se poate întâmpla și nouă.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.