Atac terorist al ENEL asupra Olteniţei!


Da, în acest fel vad lipsa de profesionalism a celor de la ENEL Dobrogea. Vorbesc doar despre Olteniţa, oraș unde locuiesc!

Zilnic sunt întreruperi de curent, în jur de 4-6 , de câteva secunde sau minute. Aparatele electrocasnice se opresc și pornesc de fiecare data! In acest fel se uzează și se defectează, mai repede decât este normal.

La întrebările adresate la 0242929 , pe aceasta tema, mi se răspunde ca automatizarea sistemului este de vina și trebuie sa ne obișnuim cu aceasta. Dacă suntem nemulțumiți sa facem reclamație în scris, sau sa ne cautam alt furnizor(sic)!

In tablourile cu conexiuni, de la blocuri, ce sunt închise cu lacăte tip ENEL, deci sunt în proprietatea acestora, s-au pus siguranțe cu liță groasa, deci nici nu sunt calibrate, pentru ca echipele de intervenție sa nu mai fie deranjate.

Asa arata un contor de tip nou dupa ce aluat foc instatlatia de sub el
Asa arata un contor de tip nou după ce aluat foc instalația
După cum se vede, nici după ce a ars bine instalația , siguranța externa nu s-a declanșat. Contorul este alimentat!
După cum se vede, nici după ce a ars bine instalația , siguranța externa nu s-a declanșat. Contorul este alimentat!se vede pe ecran!
Dupa cum se vede in imagine, firele ce pleaca spre casa nu sunt afectate.
Dupa cum se vede în imagine, firele ce pleacă spre casa nu sunt afectate.Cele ce intra în contor sunt afectate, semn ca siguranța din TPD nu a declanșat!
De ce a  ars numai ce era sub tablou , deci unde nu poate interveni nimeni neautorizat?
De ce a ars numai ce era sub tablou , deci unde nu poate interveni nimeni neautorizat? Aceste imagini sunt de atunci când s-a oprit incendiul pentru ca nu mai avea ce sa ardă!

Imaginile sunt de la un eveniment produs pe 14 ian 2011,într-un apartament pe Bd. Republicii din Oltenita! Pana la sosirea echipei de intervenție s-au scurs 30 minute de la ora apelului pana la sosire. Dupa ce a fost înlocuit contorul, echipa a spus ca montarea unui nou tablou electric se plătește separat, pentru montaj și repunere în funcțiune. La insistentele proprietarului de a i se pune o siguranță calibrata în Tabloul principal de distribuție, de la parterul blocului echipa a răspuns ca ei nu pot sa facă lucrul acesta ci proprietarul trebuie sa cumpere o anume siguranță ce costa 100 lei, și care o are doar ENEL.

ENEL își aroga dreptul de monopol, chiar dacă este o companie privata.

Știam ca este monopolul statului asupra unor produse precum alcoolul si tutunul. Acum vad ca orice companie privata își face propria politica de „bătaie de joc fata de consumatorul roman„. Eu consider o acțiune terorista, acest comportament. Companie străină , cauta sa producă nemulțumire în cadrul populației, ulterior sa o poată canaliza în alte scopuri!

 Pe 17 si 18 aprilie a fost oprita uzina de apa din oras din cauza unor defecțiuni la rețeaua electrica ce cade tot sub responsabilitatea ENEL.La 0242929 mi s-a spus ca se cauta defectul dar încă nu s-a găsit.  Insistând cu întrebarea :”când se va remedia defecțiunea ” mi s-a răspuns :”Când s-o găsi defectul” .

Am fost la fata locului si am vazut ca mai mult stăteau decât sa fac ceva. Văzând ca am acut fotografii, cei de la Enel au chemat politia de frontiera care mi-a verificat camera si m-a obligat sa steag fotografiile din aparat pentru ca ma aflam în zona de frontiera. Fata de aceștia nu am nimic de reproșat, au respectat legea. Puteau sa ia și o măsură mai dura,adică sa ma amendeze.

 Tot acest mod de comportare al ENEL fata de populația României ma face sa ma gândesc la acțiunile teroriste de destabilizare a situației din țară , asemănătoare cu cele din decembrie 1989.

 Cred însă ca ne vom resemna ! Cei ce îl iubesc pe Adi Minune, pe Gabriela Cristea, manelele, Dan Diaconescu,Guta…..

3 gânduri despre „Atac terorist al ENEL asupra Olteniţei!

  1. Foarte bun! Şi necesar articolul. Am impresia că şi în zona noastră se întâmplă la fel dar nu sunt sigură.

    Acum, eu nu mă pot plânge de ai mei, pentru că am colaborat bine cu angajaţii din Văleni, ori de câte ori am avut nevoie. Răspunsul mi s-a părut plin de obrăznicie.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.