Situatia se repeta! Cand vom fi instiintati ca nu mai primim pensiile?


Luna trecuta scriam acest articol. In continuare solicitam C.N.P.A.S. Calarasi lămuriri. Am trimis și mail-uri cu articolele citate. Pana astăzi nu am avut nici un răspuns. In data de 10. 03. 2011 am fost sa scot banii de pe card de la banca! Nu au intrat în cont. Pe data de 11 la fel. Întrebând la banca mi s-a spus:„Probabil luni” ! Nu am mai urmat filiera descrisa în articolele anterioare, dintr-un sentiment de neputință, de revolta ascunsa. Am fost surprins și de atitudinea altor pensionari. „ Sa fim mulțumiți ca ne-o da și p’asta mica ca o sa fie mai rau cand n-o sa o dea deloc.” Nu știu de ce oameni care pana la urma nu mai au de pierdut nimic se resemnează! Sunt sigur ca este o racila a perioadei ceaușiste , dar mai grav este ca se perpetuează. Tinerii s-au resemnat! Singurul mod de  împotrivire al tinerilor este autoexilul. Păcat!

7 gânduri despre „Situatia se repeta! Cand vom fi instiintati ca nu mai primim pensiile?

  1. Şi românii şi-au creat un sistem de atenuare a efectelor dezastruoase ale guvernării băsescu-boc,sistemul de a face haz de necaz şi de a îndura în continuare apăsarea tot mai grea a jugului!
    Soluţia nu poate fi decât O SOLUŢIE RADICALĂ!!!

    Apreciază

  2. Din păcate la noi filozofia abandonului primează tot timpul. Japonezii, aşa loviţi cum sunt de cutremure, tot nu s-au resemnat în faţa capriciilor naturii şi au creat un sistem de atenuare a efectelor seismelor.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.