Bombardament cu gheata


Astazi in jurul 13.45, un fata cladirii ministerului invatamantului, unde reprezentantii profesorilor din FSLI din judetele Calarasi, Buzau, Bucuresti, Arges si Ilfov, pichetau  in semn de protest fata de asumarea raspunderii guvernului pe Legea Invatamantului, in perimetrul stabilit de jandarmi, peste cei care participau la pichetare a cazut un bloc de gheata.

Au foat ranite usor doua femei, demonstranții au traversat pe trotuarul opus si jandarmii au rectionat si au chemat in ajutor inca 30 de colegi.

Jandarmii au amendat FSLI cu 100 de milioane pentru nerespectarea locului unde era aprobat protestul

Revin mai târziu cu relatare detaliata și cu poze.

Mulțumesc pe aceasta cale prietenei mele care a postat aceste știri pe care eu i le-am dictat la telefon, la cald. Din păcate eu n-am mai putut continua aseară  deoarece orice incercare de conectare la Blog era intampinata de mesajul:Writes to the service have been disabled, we will be bringing everything back online !

PDL isi apara oamenii ! Sediu PDL sect.1 Langa Funeriu!

ROMANIA-STAT DE DREPT DIZOLVAT

Federația Sindicatelor Libere din Învățământ, prin departamentul Juridic, întrunit în data de 02 martie 2011, luind în discuție situația generala a salariaților din învățământ constata următoarele :

Romania se confrunta cu o situatie fara precedent , in acest moment fiind incalcate in mod grosolan principii de imuabile drept ,ce privesc separarea puterilor in stat si suprematia legii

Nerecunoasterea de catre puterea executiva a mii de hotarari judecatoresti irevocabile si impiedicarea ,prin mijloace ajuridice , a executarii acetora , ne fac sa constatam ca,in Romania ,statul de drept este, practic dizolvat,indreptandu-se catre instaurarea unei anarhii juridice.

Puterea executiva isi aroga prerogativele puterii legislative prin asumarea, in mod repetat , a unor legi fundamentale si prin emiterea unor acte normative cu forta juridica inferioara ,care modifica sau impiedica aplicarea legilor adoptate de parlament.

Este cu atat mai grav cu cat toate aceste abuzuri au ajuns sa fie validate in mod cu totul surprinzator de Curtea Constitutionala ,autoritate care ar trebui sa vegheze la respectarea legii fundamentale a statului de drept ,mai presus de orice interese politice ,economice sau de conjunctura.

Constatam astfel ca, dincolo de eforturile organizatiilor sindicale, dincolo de verticalitatea si autoritatii judecatoresi , ne indreptam catre o forma de dictatura care ne indeparteaza de Uniunea Europeana si ne apropie ,mai curand , de un tip de prganizare statala de care unele popopare tocmai incearca sa se elibereze.

S.O.S. ROMANIA!

Acesta este mesajul citit in fata protestatarilor si care poate deveni un model,de urmat din partea tuturor organizatiilor politice si sindicale.


8 gânduri despre „Bombardament cu gheata

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.