Printre ultimele articole


Chiar dacă am avut o copilărie mai sărăcăcioasă, am trăit într-un mediu în care prietenia și  întrajutorarea , la nivelul de competenta de la acea vreme,era primordiala. Nu am știut ce era  bârfa!

Când am început sa lucrez , am avut norocul sa îmi placa meseria și în scurt timp am ajuns un pion principal, în cadrul colectivului unde lucram! Din aceasta cauza nu am avut de-a face cu intrigile ascunse,cu bârfa ,chiar dacă se practica în acel loc. Avantajul meu era ca aveam și curajul de a-mi recunoaște și asuma  greșelile! Si eram ajutat din belșug si de colegi, și de conducere.

Am simțit efectele bârfei și invidiei atunci când uzina în care lucram mergea spre faliment și nu mai era nevoie de serviciile mele! Atunci au răbufnit toți cei ce au tăcut mai înainte!

Am plecat sa îmi fac meseria în străinătate unde eram singurul roman pe o raza de 100 Km²! Am simțit competiția ,dar nu răutatea! Si acolo spiritul de colegialitate si prietenie era prezent! Am lucrat pana am ieșit la pensie! Câțiva ani buni!

De ce toata aceasta introducere? Am vrut sa subliniez faptul ca pentru mine prietenia este sfântă și trebuie sa faci tot posibilul sa iți ajuți prietenii!Am fost crunt dezamăgit de lipsa de reacție a celor cărora le era adresat un mesaj într-un articol anterior .                                                                                                                                                                                                                      Deci chiar la 57 de ani am rămas un idealist, un visător ca în tinerete ! Lecțiile dure ale vieții nu m-au făcut sa-mi pierd, entuziasmul și credința mea în prietenie dezinteresata și ca o vorba spune” prietenul la nevoie se cunoaște”.

Ei bine PSD nu gândește la fel decât despre elitele sale. Membrii de rând au alt tratament! Nu este bine sa adopte aceasta atitudine elitista, iar declarațiile sa fie populiste. Nu îmi voi schimba  orientarea mea social-democrata, de stânga dar voi critica acest partid când voi vedea ca greșește ,în opinia mea!

Astăzi vad tot mai mare diferența dintre discursul politic și  acțiunile concrete! Eu as fi vrut ca PSD sa fi venit cu acțiunile pe care le promovează dl. Voiculescu prin FACIAS. Sprijinirea pensionarilor în demersurile pentru recalcularea pensiei, sprijinirea persoanelor ce vor sa facă o afacere în agricultura,etc. Partidul dlui Voiculescu este de centru dreapta, dar lansează acțiuni de stânga!

Nu mai dau pinguri către persoane influente ci ma mulțumesc sa anunț doar prietenii care citesc poate cu plăcere ceea ce   scriu. Aliosa , B . Marinescu, Basarica , Cati Lupascu , Dl. Voiculescu , Dispecer Blogosfera , Dispecerita , Fragmentariumpolitic , Sfinx 777 , ZEUS , Vlad cel Groaznic , Theodora, ……. Carmen Amza

Amănunte alta data!


3 gânduri despre „Printre ultimele articole

  1. Ei bine, TOATE PARTIDELE gândesc la fel : prioritate au elitele, famila, rudele, prietenii, sponsorii ,cotizantii,cei care fac ceva pentru partid ,clientela politică, apropiatii, cunoscutii , simpatizantii si-apoi, restul . Partidul intâi iti IA pielea de pe tine si-apoi iti DĂ firmiturile ce eventual rămân . Nici un partid nu dă nimic dacă nu primeste ceva consistent inainte .Când cineva cere ceva i se spune : cu cât ai cotizat până acum ? Dacă nu ai cotizat , pătesti ca sefa de vamă de la Ploiesti . Toate numirile in functii se fac pe bani nu pe vorbe si indemnuri pe internet. Mafia numirilor in functii este la fel de bine organizată in toate partidele : nici unul nu face exceptie ! Contează banul nu valoarea ! Si cum bani au doar nonvalorile, cercul este inchis ermetic si nu se mai poate pătrunde in el decât in caz de fortă majoră .

    Apreciază

  2. Felicitari pentru articol!
    Asta ne diferentiaza pe noi bloggerii de ceilalti simpatizanti, faptul ca noi avem curaj sa spunem ce gandim, avem curaj sa spunem ce ne deranjeaza, ce nu am vrea sa se inatmple, ce asteptari avem de la liderii nostri.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.