Ce vrea sa insemne arestarea vamesilor?


Încă nu se ştie dacă operaţiunea de arestare a vameşilor a reuşit să îl convingă pe Vasile Blaga să facă pasul înapoi şi dacă el va mai încerca să scoată PDL-ul de sub controlul Chiorului. Se spune în editia on line a Tricolorului(Posted on joi, februarie 10th, 2011 at 1:31 am )

Greșeală! A fost o manevra tactica pentru a face o bălăceală mare atunci când vor ieși la vedere multe din ascunzișurile  cazului Ciorogârla! Din informațiile ce le dețin , în presa internațională vor  apare  dezvăluiri despre traficul cu armament făcut de  de frații Băsescu! Informația face parte din pachetul  cumpărat Vântu prin SRS de la Vikileaks!

Mare parte din automatele Kalaşnikov ajunse în SUA provin din trafic intermediat de Viktor Bout! Acesta ajuns în mâinile americanilor a întregit tabloul contrabandei!Armele își au originea în România. Sunt exportate prin intermediul fraților Băsescu!

Vizitați site-ul Vikileaks, secțiunea România. Nu permite copy- paste

Actualizez pe parcurs ,  după prima publicare.

Probabil dl Voiculescu știa ceva când a spus ca Băsescu va mai sta pana pe 25 martie, la Cotroceni .In unele medii informația este deja perimata! Dilema Departamentului de Stat al SUA va fi rezolvata ,oricum în favoarea lor. Își vor baga coada la debarcarea marinelului!

Cautând sa înștiințez și pe alții de cele aflate de mine vad ca:

„rachetele trimise de Băsescu au dus la moartea a 2 piloţi americani, în septembrie 2010. Din unele documente oficiale columbiene rezultă că rachetele româneşti au intrat în arsenalul gherilei FARC după arestarea lui KASSAR şi BOUT. Serviciile de Informaţii columbiene au avertizat cu privire la interesul liderilor FARC pentru achiziţionarea de armament de ultimă generaţie, în special rachete sol-aer IGLA-S24 fabricate în România, de la dealerii lui Băsescu, pe o filieră iordaniană. Transportul rachetelor româneşti a fost făcut cu avioane provenite, de asemenea, din România, conduse de piloţi români, notează un document columbian.”Cititi intreg articolul aici

 

15 gânduri despre „Ce vrea sa insemne arestarea vamesilor?

 1. Arestarea vamesilor ? O nouă manevră politică a marinarului si o grosolană diversiune . De ce ? Pentru ca lumea să stea cu gura căscată la televizor ( ca in seara zilei de 6 dec.2009 ) iar el si-ai lui să-si ducă la bun sfârsit planurile diaboilice.

  Apreciază

 2. Măi CIPATULE,dacă eşti amărăştean,facem o chetă şi-ţi dăm bani să cumperi o oglindă în care să te uiţi înainte de a mai scrie aberaţii comandate,de 2 bani ruginiţi!Marş la chirurg să-ţi extragă CIPUL ZEUS din creier,pentru a reveni în normalitate!!!
  Cu CIPUL extras reciteşte ce ai scris,dă-ţi două perechi de palme peste obraz şi cere scuze celor pe care i-ai jignit nu din voinţa ta ci dintr-a lui ZEUS!!!

  Apreciază

 3. schema este foarte simpla.ancheta va lovi puternic in toate partidele.asta nu-i o tema nou.e poveste veche in care sunt implicati majoritatea oamenilor politici. cu privire la partidul portocaliu miza sunt alegerile din partid. si dupa cate intuiesc eu lui base ii convine de minune sa piarda aripa sa la congres. inscauneaza opozitia la guvernare, sa-si dea cu tesla undeva.pasul urmator este aparitia ”albei ca zapada” pe axa boc-macovei-udrea-baconschi-funeriu-ungureanu-preda-igas.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.