Dupa o noapte si inca o zi!


”Nu facem un lucru de suprafață, un lucru superficial, conjunctural, de moment ci o construcţie politică care să dea o anumită perspectivă țarii. Cred că este o decizie şi responsabilă şi corectă, dar sigur realizarea ei în practică este un examen pentru toţi. Sper să treacă acest examen şi să se pună temelia unei construcții politice de perspectivă” , a spus domnul Iliescu la C0nsiliul Național al PSD din 5 febr 2011.

In ciuda respectului ce i-l port , țin sa îl contrazic pe domnul președinte. Părerea mea este diferita. Cred ca PNL și PC, au obținut prea ușor paritatea , fata de cât electorat au. Cred ca un partid care își schimba partenerii de coaliție, pe parcursul unui ciclu electoral  este  cu 2 fete , un  UDMR pe romanește . Este drept  „este bine sa te faci frate cu dracu’ pana treci pârleazu‘!”, dar  certurile ce vor apare ulterior pot sa pot sa facă mai mult rău României,decât bine! Sper ca actualii lideri a celor doua partide  sa aibă aceea și ințelepciune și pe viitor și sa nu transforme mai târziu România în aceeași țară neguvernabila asa cum este astăzi. Îmi cer scuze domnule președinte, dar asta este opinia mea și sper ca nu va suparăți. E drept ca la momentul actual, Băsescu cu ai săi nu ofera alta alternativa!

In aceeași idee eu vad ca lupta electorala , ce urmează, ar trebui  pusa în slujba poporului, care sa  aducă normalitate și bunăstare în țară.

Bine a spus domnul Ponta în discursul sau, ca va trebui ca guvernarea, acestei alianțe sa fie un bine pentru țară , ca o alternata(sic!). Eu nu as vrea sa fie decât o alternativa normala și benefica, în nici un caz ca o alternanta. Sa ne așteptăm apoi la ceva rău!!?

Discursul domnului Mazăre a fost unul la obiect, dar care a stârnit hohote de ras în sala. Comparația cu Elena Lupescu a actualei Elene de la Cabinetul I, mi se pare jignitoare pentru prima. La Carol și Lupescu a fost dragoste. La cei doi împricinați este vorba de dragoste de bani și de putere.  Dle Mazăre , m-a incantat discursul dvstra ! Cat și ținuta ! Va mulțumesc ca ați acceptat sa veniți lângă bloggeri invitați și sa va fotografiați cu ei. Mazăre provoaca simpatie, la alt nivel, gustata de cei ce știu sa prețuiască și umorul fin al domnului Năstase, și modul pamfletar al sau. Nicidecum nu se adresează unui public telenovelist,  ca cel al lui Dan Diaconescu! De ce am adus vorba și despre șoarece? Am aflat de la o sursa demna de încredere ca DD a încheiat un acord secret cu Băsescu ca după alegeri partidele sa se unifice!

Nu am spus nimic de faptul ca domnul Năstase ne-a onorat cu prezenta ca de fiecare data. Cristi și Ana , gazdele noastre directe , au fost la rându-le o prezenta mai mult decât plăcută! Un lucru ce m-a indignat la delegații de la Conferință ca după ce au început discursurile,încă de când vorbea domnul Ponta , dar și pe parcursul discursului domnului Năstase, cât și al domnului Iliescu, au părăsit sala și au umplut holul, unde era bufetul. Era paritate intre cei prezenți în sala și cei de afara. Spre deosebire de mulți alții când l-am invitat pe dl Mazăre în loja bloggerilor, am făcut-o pe parcursul discursului dlui Iliescu. Știți ce mi-a spus „te rog,puțin respect” și mi-a rata obrazul.

Am fost plăcut surprins pentru ca pe perioada lucrărilor, Palatul Parlamentului era vizitat de grupuri de elevi, și de delegații străine! Nu ii era frica nimănui de necunoscuți! As fi curios , la astfel de evenimente ale PDL ce se întâmplă? Ma întreb mai ales în urma faptului ca am vazut ca Băsescu își înarmează Jandarmeria pentru a lupta împotriva poporului!  Domnilor jandarmi, chiar dacă în esență sunteți urmașii trupelor de securitate,gândiți-va bine: In 1989 au tras în romani doar ofițerii securității. Trupele de securitate ,nu au făcut prăpăd!

Urmarea mâine!

10 gânduri despre „Dupa o noapte si inca o zi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.