Mulţumim din inimă domnului primar Milescu! Pamflet!?


Mulțumesc din inima dlui primar Milescu Costinel, care la terminarea mandatelor sale în primărie, dorește  sa devina cel mai bogat om din orașul Oltenita. De fapt noi îl plătim cu 46.821 lei/an adică 39o1,75 lei /luna (36.901.750. rol-lei vechi). Îi mulțumim pentru următoarele:

1. Pentru că ne-a furat cheltuit banii, în ultimii ani, de ați stins cu mare competență!

2. Sistemul modern de colectare a gunoiului menajer, s-a făcut cu materiale aduse prin firma domniei sale! S-a construit dar nu s-a finalizat.Totul se degradează într-o veselie.

3.”Trotoriada” declanșata astă toamnă a fost o cheltuială inutila. extraordinara. Aţi dat de lucru firmei fiului dvstra., Aqua Parc, unde este co-acționar ! De fapt va avea de lucru și în primăvară când va repara, ca meșterul Manole, ce s-a stricat în iarna!

4. Sistemul de iluminat public ambiental ce l-ați construit a fost o cheltuiala exagerată, și inutilă (4000 ron un stâlp). Poate comisioanele să fi fost mai mari!?

5. Împreună cu Prietenul Dvstra ,dl. Viceprimar Cercel, ați încercat și veți reuși sa ne lăsați fără apartamentele de la blocuri! Chiar fără „instigările făcute de dl Ţone”- citat din Cercel Florian -mulți olteniţeni nu vor putea plăti facturile și o să le cumpărați dvstra, cei doi Crai de la Miază Zi, pentru ca apoi sa le închiriați.

6. Pentru ca ne credeți chiar aşa de prosti și în rubrica :Activitate profesională de pe site-ul primăriei scrieți:
– 2000 – 2004 – SC. MC Service SRL Oltenita – Director de marketing iar în declarația de avere arătați ca aveți dividende de la aceasta societate 30.000 lei., la fel ca și soția dumneavoastră. Atunci cum poate primăria sa facă afaceri cu aceasta firmă?

7. Pentru faptul ca azi o4  ianuarie 2011 Bd Republicii colţ cu Bd Tineretului au arata ca un drum de țară cu şleauri  făcute în  gheaţă. De fapt toate străzile au devenit ulițe cu şleauri în gheață. Va compătimesc! Zău aşa , n-ați mai avut bani sa plătiţi curățarea străzilor de zăpadă, pentru ca i-ați cheltuit cu defrișarea gardurilor vii și pe puieții plantați , cât și pe Crăciun ițele plantate lângă monumentul eroilor de  I Decembrie.

8. Trebuie să mai cheltuiți niște bani la vară cu asfaltarea ca să aveți de unde suge din bugetul local  câștiga un ban cinstit!

9. În toamna ați pornit sa tăiați asfaltul de pe străzi ca sa adaugați guri de colectare a apei stradale! Lucrarea va continua în primăvară. Vă întreb este normal și legal ca rețeaua de scurgeri menajere  să suporte și apa pluvială? Vă răspund tot eu:  Nu !!! constituie pericol de îmbolnăvire, de dezvoltare și  extindere a unor epidemii. Cum? Vă las  să vă documentați. Vedeți ce lege sanitară încălcați!

Stația de pompare a apelor uzate din oraș, merge doar 4 ore pe noapte. Între timp se adună ape în canalizare, se colmatează mizeria și se înfundă canalizările de la blocuri. Se pomostește noroiul mai pe înțelesul domniei voastre domnule Julien Sorel, Rastignac, Uriah Heep, Stănică Raţiu, Dinu Păturică  Tănase Scatiu , Lică Trubadurul , Gore Pirgu, sau Stavrache. Scuzați lungimea șirului de nume, dar cred ca dvstra cei doi Crai de la Miaza Zi sunteți esența lor. Scuzați  pentru ca va dau aşa de mult de citit.

10. Va rog sa mulțumiți tătucului Băsescu și  partidului(pdl) care v-a creat aceste condiții nemaipomenite de jaf la drumu’ mare!

” Roata Morii se învârte,ţac, ţac, ţac” „Cu cât cazi mai de sus , cu atât este mai dureroasa căzătura!”

6 gânduri despre „Mulţumim din inimă domnului primar Milescu! Pamflet!?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.