Dragi cititori


Ma adresez celor ce ma citesc din curiozitate și de ce nu din plăcere,cât și celor care ma urmăresc ca urmare a obligațiilor de servici.

De ceva vreme am probleme cu publicarea articolelor mele pe blog. Fie apar pentru cinci minute fie și apoi dispar,fie nu apar de loc. De asemenea nu mai pot posta filme sau poze din URL. Nu vreau sa mai schimb blogul și m-am adresat celor de la WordPress , rugându-i sa facă verificări în ceea ce privește partea lor. Am avut și câteva încercări pe care le-am descoperit de intrare în computer. Poate au fost mai multe pe care nu le-am descoperit. E drept ca unele postări erau cam virulent îndreptate împotriva lui Băsescu și compania. Cât privește parola o schimb zilnic. VA  CER SCUZE PENTRU ABSENTA MEA DE PE BLOG,DAR A  FOST FORTUITA! O zi buna și fără BĂSESCU &haita lui !!!!

De fapt și telefonul este ascultat.Deci am confirmarea pe pielea mea ca trăim într-un stat polițienesc mai rău decât pe vremea răposatului! Daca un nimeni ca mine ,este supravegheat,ce sa zic de ceilalți, persoane importante!

7 gânduri despre „Dragi cititori

 1. Salut…Comentez offline.

  Ai un plugin instalat ce-ti link-eaza toate cuvintele dintr-un articol cu articole asemanatoare din alte bloguri.

  Pe langa faptul ca articolul la citire este deranjant (are mai multe culor, fonturi etc) trimite automat trackbackuri catre celelalte bloguri.

  Acest lucru ar putea fi interpretat ca spam.

  Sfat: Dezinstaleaza pluginul cu pricina si linkezi o fraza catre alt blog doar manual si doar atunci cand este ceva asemanator in articol!!!

  Apreciază

 2. La fel e la toţi bloggeri mai „curajoşi”.

  E drept că nici wordpress-ul nu merge strălucit de bine şi are nenumărate erori, dar asta este altă poveste. De aceea am şi renunţat la worpress.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.