În România lui Băsescu orice este posibil!


Crăciunul(Nașterea Domnului)  și Pastele (Învierea Domnului) sunt cele mai mari sărbători ale creștinătății! Atunci bunătatea din sufletul oamenilor,dărnicia lor ,dragostea pentru aproapele lor devin mai puternice. Dărnicie și în sensul de a dărui sentimente! Poate și eu am fost pătruns de spiritul sărbătorii ,deși nu sunt un mare admirator al slujitorilor BOR. Poate din aceasta cauza nu am mai avut aşa de multe apariții în ultimele zile!

Discuția din cadrul  CSM, a Președintelui Băsescu cu membrii acestuia,mi-a adus aminte de ieșirea cu aer de luptător victorios a aceluiași președinte atunci când a anunțat promulgarea” legii  pensiilor” și ieri de implicarea sa în discuțiile cu Guvernatorul BNR.

A redevenit „președintele jucător” care a jucat și intrarea României în Schengen , a jucat și soarta milioanelor de romani,la o ruleta ce nu acorda premii, unde casa ia tot! In urma disputei cu Franţa şi Germania privind aderarea sa la Schengen, România a anunţat totuşi că nu va lua măsuri ca blocarea intrării Croaţiei în UE sau amânarea ratificării unui protocol la Tratatul de la Lisabona ce ar permite creşterea cu 18 a numărului de eurodeputaţi (printre care şi germani şi francezi). http://bataiosu.wordpress.com/2011/01/07/12-state-membre-sunt-impotriva-aderarii-romaniei-la-schengen-in-martie/ Inițial Baconschi anunțase ca va recurge la aceste măsuri dacă România nu va fi primita în Schengen!

Ieri am ascultat cea mai mare parte a discuției difuzate de la CSM. Tătucul venise să dea indicații! Când vom vedea și cabinetul doi mai activ public, cu indicații personale. Abia am scăpat de o Elena la cabinetul doi si ne-am procopsit cu alta!

Da, promulgarea legii pensiilor, a fost o victorie a sa și a haitei de hiene PDL-iste ,împotriva poporului! Victoria unui traficant de arme, împotriva celor pe care îi numește conaționalii săi! Sunt mândru ca sunt roman,dar mi-e rușine cu  aşa  conațional! Amănunte în link-ul de mai jos:

http://bmarinescu41.wordpress.com/2010/12/29/inca-o-dovada-ca-cim-krivoi-rog-e-doar-un-paravan-2/

Fumigenele lansate de „El Lider Maximo” s-au înmulțit după ce Sobaru s-a aruncat de la balcon. Acest gest a fost unul ce a tras un semnal de alarma pentru putere,cu toate că au încercat sa-l minimalizeze! Ieșirea după promulgarea legii a iritat și mai mult spiritele! Atunci şo pe Vadim!

Ca sa arate cât de jucător este Băsescu a început sa caute printre gunoaie și cică ar fi găsit un dosar de colaborator al securității al lui Crin Antonescu! Alianța PNL-PC ” i-a dat apă la moară lui Traian Băsescu, care a catalogat, joi, la TVR 1, drept “admirabilă” alianţa dintre cei doi foşti colaboratori ai Securităţii, Crin Antonescu fiind numit de președinte după numele lui conspirativ de Porumbacu.”

Ca prostul încep sa îmi pun multe alte  întrebări! De ce Băsescu n-a scos perla din gura când se afla în cursa prezidențiala?

Era sigur pe victorie și a păstrat asul din mâneca pentru mai târziu! Asta arata cat de duplicitar poate fi Hiena Șefă Băsescu!

In acelasi timp ma intreb de ce s-a produs aceasta reorganizare a opozitiei acum?

Alianța PSD-PC s-a făcut pe vremea când era Geoană președinte. Decăzut din funcție și intrat în „vrie”, prietenul lui Voiculescu nu-i mai poate oferi acestuia nici un avantaj în relațiile dintre cele două partide. Atunci cauta un partener mai slab decât PSD-ul pentru a putea obține mai multe avantaje în plan politic!

Există însa și alta varianta,in opinia mea. Văzând că PSD nu mai vrea sa conlucreze cu PDL, Voiculescu si-a tras partidul către liberali, care se pare că în anumite condiţii ar putea intra la guvernare. În România lui Băsescu orice RĂU¹ este posibil!

Pana la urma cred ca cea mai buna opoziție suntem noi înșine! Politicienii ne vând pentru patruzeci de arginti oricând!

¹Am completat aceasta fraza la sugestia dlui Marinescu și ii mulțumesc pentru ea!

10 gânduri despre „În România lui Băsescu orice este posibil!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.