Senzatia de voma creata de neputinta noastra!


Din păcate nu mi-a trecut , nici cu câteva kilograme de lămâie,emetiral,sau alte produse de acest gen!  Ceva totuși m-a animat, în atmosfera asta de greata colectiva!„Adrian Năstase o vrea pe Udrea avocat pentru Zambaccian” titlu din Realitatea. net. Atât titlul mi se pare tâmp, cât și comentariile,unele făcute de indivizi care nu înțeleg umorul fin al domnului Năstase. Nu scriu în susținerea domnului Năstase acest articol, ci mai degrabă ca sa îmi exprim sictireala fata de oameni de aceasta factura.Una este sa fii dușman declarat al cuiva și sa spui despre acela tot ce se poate mai rău și alta este sa nu înțelegi o umbra de umor! De fapt nici doamna(oare)Udrea nu a înțeles sau s-a făcut ca nu înțelege:Disperare, numele tău e Adrian Năstase„!

Nu sunt un apărător al domnului Năstase, pentru ca asta ar însemna sa nu îmi cunosc „lungul nasului”, dar prostia și reacredința ma scot din amorțeala!

Il urăsc pe Băsescu și haita sa PDL-ista! Asta da! Voi milita cât se poate împotriva sa și a acoliților săi.

Pe dl. Năstase îl apreciez pentru ce a făcut în perioada guvernării PSD, Pentru calmul și ironia fina de care da dovada! Nu sunt membru PSD și nici a altui partid,însă sunt adeptul politicii sociale,de stânga. Nu m-am înscris în nici un partid și nici nu am de gând s-o fac. Atunci când va veni la putere PSD-ul vor face și ei multe greșeli. Vreau sa fiu propriul arbitru al părerilor mele , sa am posibilitatea de a-i critica și pe cei ce ii simpatizez, pe cei la care țin!

4 gânduri despre „Senzatia de voma creata de neputinta noastra!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.