All warfare is based on deception/Toate razboaiele se bazeaza pe inselaciune


Mi-am intitulat articolul asa pentru ca vad cum Basescu,impreuna cu PDL-ul sunt  in razboi cu propriul popor.

Da, ne inseala sperantele! Ne-a inselat si cand a furat alegerile si a castigat al doilea mandat! Ne inseala in fiecare minut in folos propriu

De fapt titlul articolului si citatele de aici sunt preluate  din lucrarea „The Art of War” a lui  Sun Tzu孫子; Sūn Zǐ.

Pe zi ce trece ne este tot mai rau, dar ei continua sa persiste in greseli,in inselaciune,in jafuri. De fapt mai deunazii Maria Sa Basescu spunea ca va face reforma impotriva vointei populare. Si vad ca se tine de cuvant! Un craciun mai sarac nici ca am avut pana acum, de cand ma stiu. Dupa o viata de munca, cu o pensie care trebuia sa imi asigure un trai decent am cumparat pentru Craciun 2 kg de pulpa fara os si 3 kg de carne tocata! Atat mi-au ajuns banii! In situatia mea si mult mai rau sunt alte milioane  de romani carora Basescu & haita PDL vor sa le impuna reforma lor. REFORMA FOAMEI!

The art of war is of vital importance to the State. It is a matter of life and death, a road either to safety or to ruin. Arta războiului este de importanţă vitală pentru stat. Este o chestiune de viaţă şi de moarte, un drum, fie spre siguranţă fie spre ruina.

Din pacate ne indreptam spre cea de-a doua situatie ,ruina! Atata timp cat nu s-au vazut rezultate incurajatoare pentru populatia greu afectata, senzatia noastra a ramas ca mergem spre ruina. A noastra si prosperitatea lor

Too frequent rewards indicate that the general is at the end of his resources; too frequent punishments that he is in acute distress.Prea multe recompense  indică faptul că  generalul este la sfârşitul resurselor sale; pedepse prea dese arata  că el este în primejdie mare.

Da! Recompensele sunt din ce in ce mai mari si vin sa ilustreze aceasta teorie

Ceea ce ne lipseste noua se poate deduce din urmatorul citat:

Un lider conduce prin exemplu, nu prin forţă

A leader leads by example not by force.

Noi nu avem asa ceva.

O alta tactica aplicata de Basescu&Haita PDL este  cea pe care a enuntat-o un invatat al  Doctrinei  comuniste,daca nu ma insel Lenin care spunea ca „pentru a invinge dusmanul de clasa trebuie sa il cunosti bine ,din interior”(aproximativ)

Ei bine un exemplu este cel al consilierului local de la Oltenita Leonard Petre de la PDL. Acesta a fost la o emisiune a lui Dan Diaconescu unde a criticat vehement pe primarul Milescu si  a fost insarcinat de Diaconescu sa infiinteze filiala Partidului poporului la Oltenita. Prin astfel de oameni PDL isi asigura sub alt nume o noua majoritate parlamentara in viitoarele alegeri.

Atentie PSD SI PNL

Ca si Caragiale, Sun Tzu este actual!

Amanunte despre aceasta situatie ,de la Oltenita,maine pe   https://sites.google.com/site/eueuromaniaro/

10 gânduri despre „All warfare is based on deception/Toate razboaiele se bazeaza pe inselaciune

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.