Etnobotanice la Olteniţa!!!!!!!!


Cu stupoare am văzut că în urbea(sa nu-i zic comuna) noastră a apărut un magazin de substanţe etnobotanice. Deci droguri la liber! Uşoare sau nu ,tot droguri sunt. Campania împotriva fumatului ,deci împotriva altui drog, este tot mai acerbă. Astea-magazinele etnobotanice-la indemnul  mult prea iubitei fiice a lui Băsescu-legalizarea acestor droguri – se înmulţesc ca ciupercile. Oamenii n-au ce manca, iar ei ii tentează pe tineri cu astfel de prostii!

Nu Drogurilor în Olteniţa!

Nu cumva acest magazin îi aparţine domnului Cercel sau Milescu?

Nu cumva fac parte dintr-o reţea naţională ce are ca şefi pe fiica preşedintelui şi alte rude?

Am scris sub impresia momentului,dar voi  cauta în continuare!

<<Deşi au omorât zeci de tineri, substanţele etnobotanice continuă să se vândă în „magazinele de vise” din România, sub denumirea de îngrăşăminte pentru plante sau odorizante.>>

21 Septembrie 2010

PETRE BADICA, RAZVAN CHIRUTA, PETRICA RACHITA

Deşi au omorât zeci de tineri, substanţele etnobotanice continuă să se vândă în „magazinele de vise” din România, sub denumirea de îngrăşăminte pentru plante sau odorizante.

http://www.romanialibera.ro/

4 gânduri despre „Etnobotanice la Olteniţa!!!!!!!!

  1. Stimate agresor. Poveste scurta. In Olanda am fost cu colegi de munca olandezi la un bar. O tip[ se droga, iar eu curios ma uitam foarte atent la ea pentru ca vedeam prima data pe viu, asa ceva. Un coleg olandez mi-a spus: „Nu te mai uita la ea, dacă vrei sa ramai în grupul nostru. Drogații cu drogații, noi fără ei” Aceasta regula s-a împământenit la ei de-a lungul timpului, datorita altor mijloace represive aplicate anterior. Concluyie: pana vom avea constiinta cetateneasca sa procedam la fel trebuie sa treacă secole. Forta coercitiva a statului sa se facă simțită!

    Apreciază

  2. Pai daca vrei sa spui nu drogurilor, nu te mai duce la farmacie. Etnobotanicele sunt o consecinta a agresivitatii legale a statului de a interzice tot. Bine ca e frumos sa fumezi, sa bei, si sa platesti ultra-accize pentru asta, dar doamne’ feri sa te prinda cu iarba-n gura. In cateva state din america s-a legalizat. E drept, noi suntem mandri, romani, ortodocsi, deci… mai trebuie sa treaca peste noi 300 de ani ca sa ajungem acolo.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.