Eroarea din prostie!!!??


„Au fost foarte multe legi care au venit cu raport de respingere, respingere – adoptare la un moment dat şi a fost o eroare de tehnică legislativă, se mai întâmplă. Am vorbit cu toţi colegii, repet, erorile de tehnică legislativă, inclusiv într-o astfel de situaţie, nu sunt îmbucurătoare, dar această situaţia o s-o reglăm tot printr-un vot în Parlament. Poziţia oficială a PDL este aceea pe care o afirmăm public: avem o prevedere legală în zona pensiilor cu impozitarea sub 1.000 de lei. Mai este o discuţie întreagă şi în niciun caz nu e momentul acum, în legătură cu un eventual alt mod de impozitare al tuturor veniturilor din România: nu s-a luat o decizie în acest sens şi, de asemenea, o să reglăm printr-un vot al majorităţii”. Iată ce a spus Dorel Vişan despre votarea din greşeala a legii care prevede scăderea TVA de la 24% la 5% pentru alimentele de baza şi neimpozitarea pensiilor sub 2 000 lei!

Fraţilor,dacă sunteţi prosti staţi acasă!

In acest fel am văzut însa ce ne pregăteşte PDL–Băsescu! Deunăzi vorbeam cu un prieten ce spunea ca s-ar putea sa fie o propaganda a PSD sau PNL ,ideea ca se pregăteşte  impozitarea pensiilor! De fapt a fost directiva trasata de Marele Conducător Băse!

In fata acestei dovezi de reavoinţă, de ura îndreptată împotriva propriului popor, cred ca este necesar sa ieşim cu toţi in strada când se va vota moţiunea de cenzura, sa ajutam parlamentarii prin prezenta maselor sa treacă votul şi sa scăpam de pinguin! Voi redacta o scrisoare pe care s-o trimit cat mai multor parlamentari PDL cerându-le sa se trezească la realitate! Credeţi ca fac bine?

3 gânduri despre „Eroarea din prostie!!!??

  1. Pingback: NISTE ERORI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.