Ne-aţi condamnat la moarte! Nici morţi nu vă lăsăm!


Am stat și am rumegat* bine evenimentele din ultimele săptămâni. Furtul fățiș din camera deputaților.Nesimțirea Robertei Anastase, fosta dansatoare la bară, ajunsă mare doamnă la o vârstă asa de crudă, demonstrațiile organizate de sindicate și în special demonstrația polițiștilor! (Dintre toți s-a văzut ca polițiștii sunt cei mai organizați și disciplinați! Chiar în nerespectarea legii au fost uniți și organizați!) Nesimțirea ministrului a scos din fire pe  oamenii polițiști! Si aceștia sunt oameni!Au familii trebuie sa traiască! Pentru mine, chiar dacă eu văd  poliția ca  o instituție de opresiune, polițiști mi-au devenit mai apropiați acum! Ei sunt cei ce-și risca viata zi de zi! În consecință merită o plată mai bună!

Înainte de vacanța parlamentară îndemnam opoziția să fie cu ochii pe putere că la intoarecere se va găsi într-un stat totalitar. Ei bine încă nu s-a întâmplat, dar Băsescu o coace! Mai lent, dar sigur pregătește ceva ce nu va  putea fi ușor dărâmat! Adoptarea legii prin care votul Curții Constituționale nu mai este pur consultativ, în ceea ce privește suspendarea președintelui ,ci este decisiv, a fost gândit de când și-a numit oamenii la CC!  Se simţea vantul rău de atunci!

Neîncrederea manifestată de șeful statului în politie și jandarmerie nu este doar un joc ieftin ci este o strategie prin care urmărește  discreditarea acestor instituții și accentuarea dezordinii. Pe fondul mișcărilor sindicale tot mai puternice, ce vor fi considerate ca semne de nesupunere civica, Băsescu urmărește instaurarea stării de urgenta în țară, dizolvarea parlamentului și cenzurarea presei! Pe aceasta linie urmează sa distribuie avuția naționala către clientela sa! Pana la reinstaurarea ordinii de drept vinovații vor dispare iar noi proștii vom plăti datorii ale statului român generații întregi! Bălmăjeala asta cu demisia lui Blaga și numirea lăutarului de partid la conducerea ministerului de interne,este tot o mișcare de a trece și acest minister în mâinile „Doamnei de fier”cea blonda (era sa zic c.. de fier) cu pantofi cui în noroaie!

Circul cu mersul la servici în mașina proprie, așteptatul la semafoare etc. este de prost gust asa cum a fost toată prestația acestui circar!  Singura soluție ar fi ca foamea si sărăcia să ne scoată pe toţi în stradă și să îi luam la goană! Greșeala fundamentala a fost că și-a pus și politia și jandarmii în cap! Dacă vor urma sancțiuni va fi circ mare!

Dacă Ceaușescu a fost trădat de securitate în 1989, n-a fost trădat că aceştia mureau de foame ci din cu totul alte considerente,care nouă ne scapă acum!

*Nu am folosit întâmplator termenul pentru că tot mai mult tind să cred ca facem parte din aceasta specie dacă lăsam sa se întâmple ceea ce se întâmpla. Noua ne trebuie un jug pentru a ne simți bine. La 20 de ani după Ceaușescu am început să îl regretăm!(60%dintre români)

Acest lucru sa ne dea de gandit!
Poate va fi totusi o zi de bucurie,ca 22 Decembrie

14 gânduri despre „Ne-aţi condamnat la moarte! Nici morţi nu vă lăsăm!

 1. Buna seara,
  Vad ca ne apropien de un dialog intre surzi.
  Asa deci, cred ca NU are importanta salariul politistilor (marimea lui) Si cand spun asta ma refer la faptul ca in loc loc sa faca de rusine corpul ar fi putut sa-si dea demisia. Dar demisia este un gest onorabil. Si asta inseamna sa aiba onoare, nu-i asa ? Dumneavoastra vi se para mai normal sa injure Presedintele !
  Cat despre calitatea invatamantului actual va indemn la un tur de „orizont” prin mass-media actuala.
  Sigur nu au fost colegii mei de liceu si nici ulteriori.
  Pentru ca nu se poate ca macar unul dintre ei sa se identifice cu politistii.
  Spaga – am folosit cuvantul si cu un oarecare sens figurat.
  Nu credeti ca Basescu a castigat promitand spaga ? Sau cum numiti dumneavostra speranta tuturor de a primi salarii cu mult peste capacitatea bugetara ?
  Democratia exacta asta inseamna . Sa nu deranjezi pe nimeni.
  Probabil ca nu vi se pare un deranj imaginea lamentabila a unor politisti ( educati !!) injurand Presedintele.
  Pentru orice nemultumire de orice tip , intr-o democratie exista o institutie numita Justitie. Nu-i asa?
  N-au deranjat pe nimeni provocand (denaturand) aceasta imagine? Pe mine da.
  N-am fost militian si nici politist. Aveti notiuni un pic cam prea generale.
  Despre blogul meu :
  in primul rand ca doar un comentariu este al meu, puteti cu usurinta observa ca celelate doua poarta link spre pagina autorilor. Cred ca a fost o rautate inutila din partea dumneavoastra. Tot despre blogul meu : cand l-am creat am ales corect limba, dat cu regret imi dau seama ca masina nu tcomite o eroare. Daca va osteniti un pic si intrati din nou o sa vedeti ca este un amestec intre spaniola si romana.
  Cat despre monarhisti, aveti dreptate sunt aproape intotdeauna stilati. Imi place sa cred ca nu sunt o exceptie, chiar daca ideile mele nu va plac.
  Sa uzim numai de bine 🙂

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.