„Aghenturili străini”


Oare ce să fie? Începutul sfârşitului?
„Aghenturili străini”
  Ceva mai discret,cu mai mult rafinament, şleahta portocalie îşi pregăteşte terenul înăbuşirii în sânge a unor eventuale nemulţumiri populare.
Acele ţaţe telenoveliste* care înjură guvernul pe la colţul blocului,că le-a luat pensia, nu vor avea decât de câştigat. De fapt ele au devenit marea masa a locuitorilor României. Ori căpşunari care fac acum pe boierii, cerşetori de la Paris care îşi fac palate,despăgubiţi de statul roman pentru deportările părinţilor din Bulgaria sau mai ştiu unde,.. Şomeri din Spania care primesc 700 euro/luna şi cer subvenţii de la primării pentru încălzirea de la bloc…..Vor câştiga bani şi averi, dar stimă şi respect nu! Pentru ele însă este suficient. Au primit suficienţi bani neimpozitaţi de la copiii ce au muncit ,cerşit sau furat în alte ţări,ca sa trăiască cu osânzele pe ele încă multi ani pana la primul infarct
De dimineaţă, văzând pe Hot News ştirea cu CSAT-ul am şi postat câteva note sidewiki pe facebook. Nici o reacţie! Aveam încrederea că tineretul este mai activ, îl interesează mai mult viitorul lui,este mai responsabil! Eronat! Nimeni nu a sesizat anormalul şi substratul situaţiei. Nici politicienii opoziţiei cărora le-am trimis mail-uri nu au binevoit a mă învrednici cu un răspuns. Acum fac valuri la televiziuni! Acest fapt ma face să cred că atât ei cât şi cei de la putere sunt interesaţi doar de  publicitate,de propria bunăstare!
Arestare lui Dan Diaconescu, care printre altele îmi este antipatic,considerând postul sau de televiziune ca făcând parte din zona subculturii, îmi apare ca o acţiune concertată de a intimida presa dar şi pe noi bloggerii. Rezultatul final:scoaterea tancurilor pe strada la primele acţiuni de nemulţumiri sociale. Deştepta-ţi-va Români, Deştepta-ţi-vă domnule Ponta ,deştepta-ţi-va domnule Antonescu. Hai să facem ceva cât se mai poate!!
 *Atât bărbaţi cât şi femei.Este un termen generic pentru cei de această factură.
Postată acum 23rd June 2010 de ZIARUL LUI IPU: Oare ce să fie? Începutul sfârşitului? „Aghenturili străini”.
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s