ZIARUL LUI IPU: Unire-n cuget şi-n simţiri.Pentru România


Unire-n cuget şi-n simţiri.Pentru România

  România lui Băsescu

Am încredere în Johanis,Ponta şi Antonescu

           Este drept,în ultimul timp am fost ocupat cu mitingurile de protest,dar şi cu alte activitatăţi. Acum o să comentez unele perle spuse de compatrioţi noştri.
Un comentator,”persoană importantă,nu spun cine”, sugera ca  pensionarii  să muncească cu jumătate de normă, pentru a-şi întregi (întregi nu mări) veniturile. Şomerii atunci ce să facă?
O altă aberaţie pe care am auzit-o a fost cea proferată de Silviu Prigoană. Pensia cea mai mare să fie de 1500 lei. Acest domn îmbogăţit înainte de 1989 prin practici ilegale, şi-a multiplicat averea pe care o are astăzi, prin aceleaşi mijloace de atunci. În zgârcenia lui, pentru a nu plăti salariul cerut de angajaţi din Bucureşti,  la firma sa de salubritate, are un autobuz ce transportă zilnic  oameni din Olteniţa, unde oamenii sunt mai săraci. Vedeţi ce profit are de pe urma gunoiului?
În Olteniţa aveam un cunoscut,(a murit săracu’) ce umbla tot aşa,ca Silviu Prigoană, cu camera de luat vederi, pe la nunţi şi botezuri,dar care era şi informator al securutăţi. Deci acesti oameni nu pot emite judecăţi de valoare pentru că n-au muncit niciodată cinstit.
Ce-i drept, au spoliat o parte bună a populaţiei, au făcut averi imense,iar acum îşi permit să se joace cu soarta unor oameni! Acest lucru trebuie să-l schimbăm împreună cu toată aşa zisă clasă politică!
Poate după căderea lui Băsescu-Boc,Udrea,Videanu& CO,va veni o perioada mai dificilă decât cea pe care urmează s-o trăim sub oblăduirea lor. Există totuşi speranţa unui reviriment,mai ales dacă vin la conducere nişte oameni credibili, nu toate ciurucurile,zoaiele, adunate din haznaua societăţii româneşti.Fără această schimbare tot neamul românesc va avea de suferit. Bolnavii şi pensionarii  vor muri,dar vor apare alţi bolnavi care nu vor putea să-şi îngrijeacă sănătatea din lipsă de bani.Spirala descendentă a neamului românesc se va mişca tot mai repede.
Greva generală mă va afecta.Nu voi primi pensia,dar mai bine aşa,dacă scăpăm de pinguin şi de chior.În loc de solidaritate şi empatie conducerea ţări şi „îmbogăţiţi de război” caută să ne jefuiască şi de ultima picătură de viţă.
Nu ştiu, Klaus Johanis va fi mai bun sau nu,dar am încredere că va face tot posibilul de a fi mai bun.Am încredere în el.Am încredere în Crin Antonescu,în  Victor Ponta,dar mi-e scârbă de cei ce sunt acum la Cotroceni şi Palatul Victoria!
Jos Guvernul,jos Basescu,jos trădătorii de neam.Jos neofascismul băsecsian
PS. Aceasta sugestie se adresează tuturor oamenilor cu bani din România.Nu cer mila ci numai să investiţi masiv în economia românească,fară a vă uita la profit.Crearea de noi locuri de munca va revigora economia.Hai arătaţi-vă solidaritatea faţă de poporul român.Investiţi masiv,fară a fura.

ZIARUL LUI IPU: Unire-n cuget şi-n simţiri.Pentru România.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.