„LASĂ DOMNULE CĂ NOI ŞTIM TOT”noua lozincă PDL


Mi-am aruncat privirea pe ediţia on line  a ziarului” Adevărul.ro” unde Cartianu* (noul cântăreţ de Curte ce l-a înlocuit pe Vadim şi Păunescu*) a scris un articol : „Amintiri cu Valter Roman. Am dat peste un comentariu al lui NAEX care invoca o  expresie folosită de comunişti ce suna aşa: „LASĂ TOVARĂŞE ,CĂ NOI  ŞTIM TOT”*.

Imediat m-a dus cu gândul la actuala situaţie politică din ţară, unde este valabila aceeași sintagmă, puţin modifiactă LASĂ DOMNULE ,CĂ NOI  ŞTIM TOT„*. Ei bine aşa văd eu atitudinea lui Băsescu&PDL* faţă de cetăţenii României. Vor ei să schimbe constituţia in interesul lor, o fac.Vor să o trimită pe EBA* în Parlamentul Europei, au trimis-o! Vor să sfideze intelectualitatea ţării, o sfidează. Şi medicii, şi profesorii au fost sfidaţi prin legile injuste care se dau. Lipsa de respect fată de bătrâni, faţa de cei ce le-au dat viaţă şi i-au crescut, este evidentă prin felul în care sunt trataţi pensionarii.

De vină sunt şi pupiîncurişti ceaușiști ce s-au transformat în pupiîncurişti băsescieni.  Vezi cum i-a fost propus un titlu academic lui Băsescu, cum  doamna Udrea  Elena şi Băsescu Maria* au fost propuse pentru premiul „Politicianul Anului”, la gala”Business Woman Gala”, sau cum SYDA* a fost propus ca secretar trei la Ambasada României în Franţa.

Un alt aspect este cel al alegerii drept contracandidată a doamnei Mincă pe Teo Trandafir*. Pentru a aduna voturi dintr-un mediu subcultural, al vulgului, al iubitorilor de manele, de telenovele ieftine, şi a spărgătorilor de semințe,mediu ce i-au adus la putere pe PDL & Băsescu(sau bă-secu*), a fost aleasă Teo Trandafir*.

Mediul intelectual se împuţineză, pe zi ce trece, fie prin trecerea în nefiinţă, fie prin emigrare. Intelectuali apar din ce în ce mai puţini, atât datorită pantei descendente pe care merge  învăţământul românesc, cât şi a lipsei de perspective pentru un absolvent de facultate merituos-vinovat Funeriu*. Eu văd  acţinea guvernului ca pe un act terorist al Guvernului &Băsescu* îndreptat împotriva poporului, un genocid național. Cine-i de vină?Aceia dintre  noi care n-au mers la vot. În curând vulgul ne va cotropi şi ne vom plânge şi mai rau de mila. Promit să revin cu alte idei personale.Dinu Păturică* ne va stăpâni.

Eu nu sunt decât un simplu absolvent de liceu din anul 1972, ce nu mă dau pe mulţi absolvenţi de facultăţi, chiar trei, terminate astăzi,nici în privinţa cunoştinţelor de cultură generală, nici în cea tehnologică nici în ce priveşte bunul simţ.

* Am notat aşa pe toţi cei ce se aseamănă, prin ideologie şi comportament

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.