Suntem aceiaşi Ipu care am fost păcăliţi cu „să traiţi bine”


Da, mulţi au murit în Decembrie 1989. Pentru o viaţă mai bună, pentru  idealuri. Zilele pe cere le trăim  ne fac să regretăm perioada de după revoluție.

Atunci când noi, prostimea, tremuram pentru țara noastră, alţii trageau sfori prin strainatate, numiţi in funcţii de partid de fostul dictator, Ceauşescu, pe la Anvers, etc. Acum ne conduc şi vor să ne pună cu grumazul la pământ.

Toţi politicienii noştri au devenit nişte ingâmfaţi,nişte nesimţiti . Nu putem sa zicem ca avem o clasa politica, ci doar nişte amatori în  politică, avari, care au furat până n-au mai putut,  iar acum se plâng de faptul că nu mai au de unde plati salariile , pensiile , să asigure sănătatea poporului. Bulgarii au introdus taxa pe lux, si pe conturile mai mari de 500.000€, idee avută si de Mugurel Surupăceanu. La noi caută sa ne mai jupoaie odată in plus.

Am scris pe blogurile mai multor politicieni cum văd eu scoatere Romaniei din criză: Concesionarea unor mari obiective către firme de investiţii fie din România , fie din străinătate. Acestia să facă infrastructura si apoi s-o exploateze 20-30 ani,după care sa fie redată statului român in bună stare. Nimeni nu vrea să asculte, să facă lobby acestei idei. Aşa am avea autostrăzi si căi ferate bune fară investiţii din partea statului, iar actualele fonduri s-ar putea indrepta in altă parte. Totodată s-ar creea locuri de muncă ce ar la aduce sume importante la bugetul de stat din impozite. Băsescu ,Boc,Udrea,Syda&co. Vor să aibă un popor sănătos. Vor sa scape de bolnavi şi de batrâni Idei de visator.

PS.Culmea, un oarecare , numai pentru că va fi ginere de președinte și poreclit Syda a fost numit secretar 3 la ambasada României în  Franţa.


Un gând despre „Suntem aceiaşi Ipu care am fost păcăliţi cu „să traiţi bine”

  1. Boc şi ai lui doar simulează tăierile, teama de a nu fi linşaţi le-a ajuns până în gât, dar tot nu cedează. Vorba aia ” ambiţia e arma prostului “…ei încă n-au înţeles că dacă o să ia din salarii, oamenii vor peste ei, o să-i jupoaie de vii. Când omul nu are ce să mănânce şi cu ce să plătească chiria atacă fără discernământ. Cei care conduc guvernul, încă nu s-au văzut în oglindă că sunt refractarea lui Ceauşescu din 1989?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.